[quote="Slayer666"]rozwajają mnie co nie którzy tutaj, bierze klub z 5 ligi angielskiej i się dziwi,że traci śmieszne gole, padają absurdalne samobóje albo wyniki, zobaczcie kiedyś na streamie(jeśli ktokolwiek to transmituje) i sami się przekonacie,że na takim amatorskim poziomie "bugi"to normalna rzecz,coś jak nasze kartofliska i B klasa, gram Saint Etienne, i poza zbyt częstymi golami po wrzutkach,trudno się do czegoś przyczepic, wysokie wyniki ? Raz ograłem Reims 7-1 bo byłem w gazie ostrym, poza tym 4 porażki, 7 remisów i 3 miejsce w tabeli 46 zdobytych,16 straconych, grunt to trening i solidnie przepracowana zima, w rundzie rewanżowej miałem 7 zwycięstw z rzędu ale potem znowu przyszła zadyszka,więc poprawiłem taktykę,pozmieniałem w składzie i znowu wyszedłem na prostą a nie,że nie wyszedł mecz to chuj rzucam kariere i wylewam żale,że zabugowana gra i nie ma jak grac[/quote] Tak jak mówię od wielu lat gram w niskich ligach angielskich, i uwierz mi że strata 3 goli z 40 metrów w jednym meczu, strzelonych przez gościa ze strzałem z dystansu 3, to nie są śmieszne gole, i brak czystego konta żadnej drużyny przez 8 kolejek z rzędu to też nie są normalne wyniki, ja rozumiem że fajnie jest wziąć klub z Ligue 1 i mieć w nosie graczy którzy lubią mieć trudniej, ale nie znaczy że muszę akceptować takie błędy, i to nie jest tak, że nie wyszedł mi mecz, bo nie jestem nowym graczem żebym nie wiedział jak w to grać i nagle robił wszystko na głupka. Także doceniam twój fachowy komentarz ale zostaw go dla siebie jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, poza tym, że skoro tobie się takie rzeczy nie zdarzają to wszyscy inni to idioci.
Najnowsze posty