Wrażenia ogólnie pozytywne. Fakt, że są babole w silniku meczowym np. gole tracone po dziwnych zachowaniach obrońców.
Ekran taktyczny nie razi aż tak bardzo w oczy jak było to opisywane. Rzeczywiście chwile trzeba posiedzieć aby go przyswoić, ale bez przesady. Wyniki hokejowe? Zdarzają się, ale też bywają i po 0-0 jak w życiu.
Mnie zastanawia mała liczba ofert kupna/wypożyczenia dla moich piłkarzy z szerokiego składu i zespołu rezerw. Prowadzę Śląsk Wrocław i tak jak w FM 2014 chciałem powypożyczać większość zespołu rezerw aby im nie płacić, bo nie widzę w nich przyszłości tak w FM 2015 udało mi się wypożyczyć tylko 1 zawodnika, który dostał tylko 1 ofertę!!! Też tak macie? W FM14 na wypożyczenie np. Roberta Menzla stawiały się kluby pokroju ROW Rybnik, Błękitni Stargard, MKS Kluczbork, Olimpia Elbląg itd. Tych ofert było 5-6 i można było negocjować 50% jaki mają płacić pensji. Teraz próbowałem wypożyczyć 11 zawodników. Oferta tylko dla 1 z nich od Chojniczanki.
I jeszcze jedno - asystent podpowiada mi, że część zawodników nie jest zadowolona z treningu bo mało skupiam się na nich w treningu taktycznym. O co kaman ktoś wie? jak wchodzę w tych zawodników później to brak info o niezadowoleniu. Dodam, że trening wszyscy zawodnicy mają ustawiony pod role jakie mają pełnić w mojej taktyce.
Najnowsze posty