Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.10.2014 17:55    #331
[quote="Tylko_STILON"]Transfery to jest masakra. Zawodnik przeciętny z Rakowa Częstochowa a wołają za niego 1mil zł nie mówiąc już nic o transferach w ekstraklasie czy 1lidze zawodnik 18letni z rezerw Wisły a chcą za niego 15mil zł chore to jest. Oby to w końcu poprawili :)[/quote]
Ciekawe, możesz podać nazwiska tych graczy i czy sytuacja miała miejsce na początku rozgrywki czy po jakimś czasie? Najzdolniejsi zawodnicy Rakowa (np. młody Brzęczek) nie przekraczali nigdy 400 000 zł, gdzie cenę podbija ich wiek.

[quote="romantico"]To nie jest błąd. Ta gra nie ma błędów. To, że napiszesz o tym nic nie znaczy. [/quote]
Irytujesz mnie. Odpowiedziałem rzeczowo na większość zarzutów, na niektóre po prostu nie umiem, a próbujesz to ośmieszać.

[quote="matg87"]Mnie zastanawia mała liczba ofert kupna/wypożyczenia dla moich piłkarzy z szerokiego składu i zespołu rezerw. Prowadzę Śląsk Wrocław i tak jak w FM 2014 chciałem powypożyczać większość zespołu rezerw aby im nie płacić, bo nie widzę w nich przyszłości tak w FM 2015 udało mi się wypożyczyć tylko 1 zawodnika, który dostał tylko 1 ofertę!!! Też tak macie? W FM14 na wypożyczenie np. Roberta Menzla stawiały się kluby pokroju ROW Rybnik, Błękitni Stargard, MKS Kluczbork, Olimpia Elbląg itd. Tych ofert było 5-6 i można było negocjować 50% jaki mają płacić pensji. Teraz próbowałem wypożyczyć 11 zawodników. Oferta tylko dla 1 z nich od Chojniczanki. [/quote]
Dobre zgłoszenie. Wygląda na to że przy braku aktywnej II ligi kluby stamtąd nie prowadzą tak aktywnej polityki transferowej jak powinny. Zgłoszę, ale mogę na pewno powiedzieć że jeżeli gra się z aktywną II ligą to rynek wypożyczeń wygląda poprawnie. W testowej grze Śląsk kierowany przez AI wypożyczył Menzla, Plaku, Callahoro, Dankowskiego (ta czwórka do I ligi), Wargina, Ulicznego, Bartkowiaka, Zagórowicza, Łuczaka i Idzika.

[quote="BeKaSiak"]Kolejna rzecz do poprawy Panie Gietz. Kiedy jest podział na tabele mistrzowską i spadkową. Lechia zdobyła 1 miejsce w tabeli spadkowej i przypisało im do rekordu jako 1 miejsce w lidze. (mam nadzieje, że zostanie zrozumiane co chciałem przekazać).[/quote]
Błąd zgłoszony do koderów po premierze bety.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.10.2014 o godz. 18:02

Pucek Stachanowiec

0
28.10.2014 18:21    #332
Czy dałoby się, żeby mecze reprezentacji w eliminacjach były w rzeczywistej kolejności?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Snorlaks Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
28.10.2014 18:29    #333
[quote="Slayer666"]gdzie jest opcja "pozwól skrzydłowym na zamiane pozycjami " ? za cholere tego nie mogę znaleźc, rozegrałem pełny sezon Saint Etienne, wicemistrz,gdyby nie 12 remisów to wyprzedziłbym OM, trening przedmeczowy i przepracowana zima to podstawa, skrzydłowi ostro koszą, szkoda,że nic nie idzie środkiem, w końcu stoperzy grają solidnie w defensywie, w 14 to był dramat, tutaj Balanta kończy sezon z notą 7.40[/quote]

a co z PSG !? dopiero 3 miejsce w moim seve rządzą niepodzielnie w Ligue 1

Gietz Polski Szef Researchu

0
28.10.2014 18:42    #334
[quote="Pucek"]Czy dałoby się, żeby mecze reprezentacji w eliminacjach były w rzeczywistej kolejności?[/quote]
Z tego co wiem też w grę wchodzi prawo i brak licencji na terminarze, ale lepiej będzie zapytać na forum SI, na przykład tutaj: http://commu(...)-Europe-(Official)-Specific-Issues , wtedy odpowiedź będzie pewna.

Slayer666 Partyzant

0
28.10.2014 18:53    #335
[quote="Snorlaks"][quote="Slayer666"]gdzie jest opcja "pozwól skrzydłowym na zamiane pozycjami " ? za cholere tego nie mogę znaleźc, rozegrałem pełny sezon Saint Etienne, wicemistrz,gdyby nie 12 remisów to wyprzedziłbym OM, trening przedmeczowy i przepracowana zima to podstawa, skrzydłowi ostro koszą, szkoda,że nic nie idzie środkiem, w końcu stoperzy grają solidnie w defensywie, w 14 to był dramat, tutaj Balanta kończy sezon z notą 7.40[/quote]

a co z PSG !? dopiero 3 miejsce w moim seve rządzą niepodzielnie w Ligue 1[/quote]

Sami się wkopali głupimi porażkami, zajęli 4 miejsce za Lillie, co prawda zrobiłem z nimi tylko jeden punkt ale sami się eliminowali meczami z Nantes czy Reims, skandalem jest to,że po pierwszym sezonie dostałem info o utracie trzeciego miejsca w LM od przyszłego roku, nawet w realu tak nie ma, współczynniki im się chyba pomyliły, w FM 14 Francuskie kluby tak cisnęły,że po paru latach Ligue 1 dostawała nawet 4 miejsca w LM a tu taka kicha ;/, teraz będę miał mecze co 3 dni, więc jak powinie się noga i zajmę 3 miejsce to mogę sobie wsadzic LM, w dodatku zarząd sępi kase,tyle pozycji wymaga wzmocnienia a oni mi 10 baniek dają, słabo ;/

robal15 Młody aktywista

0
28.10.2014 18:58    #336
Od kiedy Włochy leżą w Europie Środkowej?
http://gyazo(...)77db94af
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Slayer666 Partyzant

0
28.10.2014 19:35    #337
Krychowiak jest do wyciągnięcia za 2 mln euro :O, pewnie go odpicują po patchu

Erreboss Partyzant

0
28.10.2014 20:31    #338
Też macie takie ogromne problemy z kondycją zawodników? Gram Legią, jestem po pierwszym meczu eliminacyjnym, mam teraz grać z Lechią i kondycja moich zawodników sięga około 80%... Intensywność treningu mam ustawioną na średnią, trenerzy od kondycji co najmniej 4 gwiazki.

Slayer666 Partyzant

0
28.10.2014 21:01    #339
W końcu widac na boisku różnice klas, w 14 to było bez różnicy kogo mam na obronie i tak mieli noty 6,7-6-8 i popełniali babole, teraz mój Balanta to istna ostoja defensywy, wystarczyło,że wypadł na 3 tygodnie i jego zmiennik Bayal zawalił mi 3 mecze, mimo,że gram skrzydłami to Tielemans króluje w środku pola i go wykupiłem za 12 baniek z Anderlechtu, do tego niechciany w Tottenhami Stambouli oraz gwiazda Sampdorii Obiang i mam środek pola na mistrza

Pikawa Artysta Rewolucji

0
28.10.2014 21:01    #340
[quote="Erreboss"]Też macie takie ogromne problemy z kondycją zawodników? Gram Legią, jestem po pierwszym meczu eliminacyjnym, mam teraz grać z Lechią i kondycja moich zawodników sięga około 80%... Intensywność treningu mam ustawioną na średnią, trenerzy od kondycji co najmniej 4 gwiazki.[/quote]

Nie. Co poniektórzy dzień/dwa przed meczem ligowym zaliczają jeszcze 45 minut w rezerwach by uzyskać trochę ogrania i wyrabiają :>

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.10.2014 o godz. 21:02

.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.