Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

Makaronczterojaj... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.10.2014 16:05    #371
[quote="romantico"][quote="tim"][quote="romantico"] Niestety SI kiepsko mi przy okazji FM14 dups.. grzmotnelo na moj koszt -wiec na drugi raz niech zasluza. [/quote]

I naucz się w końcu jednej rzeczy: to, że ludzie nie popierają Twojego i makarona trolowania, nie oznacza jeszcze, iż są bezkrytyczni wobec Si czy FM. Znaczy to po prostu tyle, że nie podoba im się nieustanne powtarzanie tych samych ogólników i wymyślanie durnych zarzutów w rodzaju "bo reguły w tej i tamtej lidzie się nie zgadzają, więc gra jest do dupy" (co, jak pokazał Gietz, jest zarzutem wyssanym z palca).[/quote]

A Ty co Kaczyński, że mówisz w imieniu całego narodu?
Tim skontaktuj się z psychiatrą bo masz tendencje to wymyślania czegoś, co człowiek nie powiedział.
Gietz jest pracownikiem SI wiec nigdy nie napisze nic złego na temat gry. Chyba, że chce szybko opuścić ich szeregi :-)[/quote]

Daj już na luz bo ktoś musi być mądrzejszy. To jak w demokracji,rację ma ten kto ją ma ,ale większość ma jedynie władzę. właśnie w 8 lidze angielskiej 10 razy zaczynałem i 9 razy straciłem bramkę z pierwszego celmnego strzału. Skutecznośc pierwszego strzału niemal stuprocentowa. To jest kabaret i takie jest moje zdanie na temat syfema.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 29.10.2014 o godz. 16:07

Timomaas Partyzant

0
29.10.2014 16:14    #372
[quote="romantico"][quote="Timomaas"][quote="romantico"][quote="tim"]Chyba moderator powinien coś w końcu zrobić z romantico i makaronem. Już nie chodzi o jakość ich wpisów, ale o to, ile razy można powtarzać to samo. "Nie kupię gry, niech mi Gietz da", "pożyteczni idioci", "gra ma pełno błędów". Ciągle mielenie tego samego i zaśmiecanie dyskusji.[/quote]

Drogi Tim jezeli chcesz byc dym..y przez SI to kupuj- w Twoim przypadku to dym..ko sie zaczelo. Niestety SI kiepsko mi przy okazji FM14 dups.. grzmotnelo na moj koszt -wiec na drugi raz niech zasluza. Stac mnie na kupienie pelnej wersji, chcialem tylko dostep do bety, by udowodnic swoje racje, ale jak to problem do nieprzeskoczenia to poczekam na demo. Pewnie ludzie Twojego pokroju nie zauwaza tego co wtedy napisze o bledach, bo ja skupiam sie na logice gry a nie by bezmyslenie klikac "next day". Pozdrawiam Cie cieplutko TIM.[/quote]
Skoro Cię stać na kupienie pełnej wersji, to może kup, sprawdź i potem się wypowiadaj, bo jak do tej pory to swoje opinie o FM15 opierasz na zeszłych edycjach gry. Jaki to ma sens? Żaden, więc może daj sobie spokój, aż wyjdzie demo i wtedy dołączysz, bo wreszcie będziesz wiedział o czym piszesz. A żebranie o kluczyk było mega słabe i żałosne.
Pozdrawiam[/quote]

Dupczenie Was przez Si też jest słabe i żałosne, ale tego nie oceniam :-)[/quote]
Ale to nie Twoja dupa, więc co się martwisz?:)

kell1987 Partyzant

0
29.10.2014 16:15    #373
[quote="Slayer666"]W sumie to środkiem też da się grac tylko trzeba miec wykonawców, mój Tielemans wymiata w drugim sezonie,gram co prawda skrzydłowymi ale pełią oni role schodzących napastników i gra ogólie toczy się w środku,szkoda tylko,że oborńcy wybijają do przodu zamiast grac krótkimi podaniami,jedyny plus to szybko stwarzane sytuacje coś ala Liverpool z poprzedniego sezonu[/quote]
no ja też jestem zdania, że się da tylko trudniej jest się tej taktyki nauczyć, ale nie uważam, że jest to jakiś błąd. Jak moi zawodnicy mieli już wysoką znajomość taktyki to wyglądalo to calkiem niezle

kell1987 Partyzant

0
29.10.2014 16:17    #374
[quote="Makaronczterojajeczny"][quote="romantico"][quote="tim"][quote="romantico"] Niestety SI kiepsko mi przy okazji FM14 dups.. grzmotnelo na moj koszt -wiec na drugi raz niech zasluza. [/quote]

I naucz się w końcu jednej rzeczy: to, że ludzie nie popierają Twojego i makarona trolowania, nie oznacza jeszcze, iż są bezkrytyczni wobec Si czy FM. Znaczy to po prostu tyle, że nie podoba im się nieustanne powtarzanie tych samych ogólników i wymyślanie durnych zarzutów w rodzaju "bo reguły w tej i tamtej lidzie się nie zgadzają, więc gra jest do dupy" (co, jak pokazał Gietz, jest zarzutem wyssanym z palca).[/quote]

Tim skontaktuj się z psychiatrą bo masz tendencje to wymyślania czegoś, co człowiek nie powiedział.
Gietz jest pracownikiem SI wiec nigdy nie napisze nic złego na temat gry. Chyba, że chce szybko opuścić ich szeregi :-)[/quote]

Daj już na luz bo ktoś musi być mądrzejszy. To jak w demokracji,rację ma ten kto ją ma ,ale większość ma jedynie władzę. właśnie w 8 lidze angielskiej 10 razy zaczynałem i 9 razy straciłem bramkę z pierwszego celmnego strzału. Skutecznośc pierwszego strzału niemal stuprocentowa. To jest kabaret i takie jest moje zdanie na temat syfema.[/quote]
a tego błedu nie miałem nigdy, a nie w FM15, ani w 14, a nawet wcześniejesze wersje. A zdarzało mi się już grać i 11 lige angielska, a w FM15 trzecia portugalska i trzecia beligijska czy druga malezyjska

Snorlaks Partyzant

0
29.10.2014 16:26    #375
[quote="kell1987"][quote="Makaronczterojajeczny"][quote="romantico"][quote="tim"][quote="romantico"] Niestety SI kiepsko mi przy okazji FM14 dups.. grzmotnelo na moj koszt -wiec na drugi raz niech zasluza. [/quote]

Daj już na luz bo ktoś musi być mądrzejszy. To jak w demokracji,rację ma ten kto ją ma ,ale większość ma jedynie władzę. właśnie w 8 lidze angielskiej 10 razy zaczynałem i 9 razy straciłem bramkę z pierwszego celmnego strzału. Skutecznośc pierwszego strzału niemal stuprocentowa. To jest kabaret i takie jest moje zdanie na temat syfema.[/quote]
a tego błedu nie miałem nigdy, a nie w FM15, ani w 14, a nawet wcześniejesze wersje. A zdarzało mi się już grać i 11 lige angielska, a w FM15 trzecia portugalska i trzecia beligijska czy druga malezyjska[/quote]

Wy wszyscy jesteście zbyt wymagający.... Nigdzie na świecie tak nie narzekają jak wy FM15 to najlepszy na rynku piłkarski manager i pasja wielu z nas i mimo tych wszystkich błędów (których ja jak narazie zbyt wiele nie zauważyłem) i tak spędzimy przed nim wiele wiele dni ;)

Jero Partyzant

0
29.10.2014 17:42    #376
Siemanko

Jeśli chodzi o wrażenia z bety, to chyba jednak poczekam na wersję z 7.11.2014, bo wyniki hokejowe mnie delikatnie zniechęcają... Problem dotyczy głównie ligi, w której się gra, w innych wygląda to lepiej. Zacząłem karierę jako bezrobotny bez licencji i amatorskim doświadczeniem piłkarskim (tak w miarę realnie ;)). Po tygodniu zwolniło się miejsce w Hyde w Skrill North. Pierwsze trzy mecze ligowe to wyniki: 6:1 u siebie i 5:2, 10:1 na wyjazdach! Mój napastnik ma 8 goli w 3 spotkaniach, skrzydłowy 3 gole i 10 asyst! Inne mecze w lidze kończą się zwykle wynikami 4:2, 5:1 itd. Wiem, że problem jest ogólnie znany, ale frustruje mnie to, bo z takim doświadczeniem nie powinno się wypuszczać takiego bubla. Podobnie rzecz miała się już w 14stce jeśli się nie mylę - też w becie na samym początku wyniki były jak z hokeja. Jeśli chodzi o interfejs muszę przywyknąć, póki co ciężko.

Pozdro

Slayer666 Partyzant

0
29.10.2014 17:47    #377
nie ogarniam ludzi na fm-base,którzy grają Arsenalem albo Liverpoolem i się żalą,że dostają po dupie w lidze, moim Saint Etienne zrobiłem w pierwszym sezonie 2 miejsce, a wcześniej grając WHU 5, ogólnie tegoroczny FM jest w miare łatwy

romeinho Partyzant

0
29.10.2014 18:10    #378
[quote="romeinho"]Czy wy też tak macie? Bardzo mnie to irytuje, że nie widać dokładnie ile chce pensji zawodnik...
Co z tym można zrobić? Na skórce tradycyjnej tak jest, ściągnąłem jakąś inną i jest to samo...
link: http://www.fotos(...)cf2.html[/quote]
Czy ktoś jest w stanie pomóc?

ndz Partyzant

0
29.10.2014 18:34    #379
Musisz zgłosić bug, że na niższych rozdzielczościach nie widać, tutaj nikt nie pomoże.

ag-25 Partyzant

0
29.10.2014 18:34    #380
Ta gra ma potencjał by być najlepszą z odsłon. Jak na razie na duży plus zasługuje o wiele szybsze jej działanie, jak dla mnie jest to zdwojona szybkość względem wersji 2014. Na minus zasługują kontuzje i ich liczba oraz zbyt duża ilość długich podań. Liczę, że wraz z nadejściem 7 listopada zostaną te mankamenty wyeliminowane.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.