Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

Slayer666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.10.2014 19:35    #411
Nie rozumiem skąd u Was tyle kontuzji, ja mam przez cały sezon obciążenia na wysokim poziomie, wałkuje głownie ofensywe, w przerwie zimowej kondycje a w pre sezonie taktyke, NIGDY nie miałem szpitala czy to w FM 14 czy w 15, raz czy dwa ktoś wypadł na 3-4 tygodnie to dawałem grac rezerwowym, nie ogarniam jakim cudem macie po 10 ludzi na L4,gram drugi sezon Saint Etienne i przez ten czas poważne kontuzje mieli tylko Tielemans 2 miechy,Lemoine 4 miechy, Pogba 3 miechy,Ben Yedder 6 tygodni,reszta to co najwyżej 3-4 tygodnie i to bardzo rzadko

gregryszka Partyzant

0
30.10.2014 20:54    #412
Wróciłem doFm 2014,gdzie gra mi sie zacnie...15 odstaje niestety bardzo póki co,jest jakas siermiężna,nie wciąga mnie.Interfejs do bani,nie ma tego miodu.Wiem,to BETA,ale jak będę chciał prowadzić drużyne hokejową to popykam w hat trick...Ostatni przykład z mojej I ligi to wyniki GKS Katowice.Gieksa-Stomil 7-1,Gieksa-Wisła Płock 6-7,Sandecja-Giieksa 4-4...Moje wyniki w miare normalne,gram Tychami,ale reszta ligi(co wazne)w której sie gra to hokej na lodzie.W pozostałych ligach aż tylu bramek nie ma...Rok za rokiem to samo.Nie wiem czy SI nie potrafi tego ogarnąć,czy jaki uj,ale jet to frustrujące...Cóż dalej wracam do Swansea(szósty sezon)i Drezna(sezon 1,3 liga)

Ataru Partyzant

0
30.10.2014 22:48    #413
Ech, strasznie zawiodlem sie na tym fmie, jest okrutnie meczacy, gram od czasow CM01-02 i z dzika radoscia zawsze oczekiwalem kolejnego FMa, a w tym roku naprawde pierwszy raz jestem zawiedziony. I to tak calkowicie. Raczej nie narzekalem jaka ta gra jest zla, jakie ma bledy, bo wiekszosci nie doswiadczalem i generalnie to odbieralem to jako marudzenie, bo dostawalismy mniej-wiecej dobra gre. I zawsze mniej lub bardziej bylem zadowolony, dostawalem i nie moglem sie oderwac. Odpowiednio wczesniej konczylem z poprzednia wersja zeby znow sie ucieszyc nowym produktem, w tym roku... zero magii, zero miodnosci i ma sie ochote wlaczyc ikonke z czternastka. To pierwszy raz gdy nastapila u mnie taka reakcja.

W zasadzie to trudno mi powiedziec co mi tak naprawde nie pasuje, ale odnosze wrazenie, ze wszystko po trochu. Interfejs to jest absolutna kleska, cos nie do wytrzymania. Pierwszy raz odczuwam brak ochoty na wlaczanie gry po raz kolejny. Gralem trzy kariery, druzyna z drugiej ligi rumunskiej, Legia i Realem, ani razu nie poczulem tej magii. I jestem przerazony, bo choc bledy beda poprawione to zupelnie nie o nie mi chodzi. Poprawione beda detale, a gra mnie zwyczajnie irytuje.

Wiec ja tak personalnie proponuje kazdemu wstrzymac sie z zakupem zanim nie przekona sie jak to wyglada, choc zdaje sobie sprawe, ze w wiekszosci czytaja to miejsce maniacy. Mam wrazenie, ze tworcy skupili sie zupelnie nie wiem na czym, bo na pewno nie na miodnosci i radosci czerpanej z gry. Sluchaja sie tych fanatykow, ktorzy koniecznie chca wylapac jakis detal przez ktory gra dla nich staje sie nieznosna i o tym marudza 3 miesiace (i dobrze, ze oni istnieja, gra dzieki temu jest znacznie lepsza) ale nie zauwaza, ze najwazniejsza jest radosc czerpana z gry. No i w koncu - czemu probowac cos robic na sile "nowoczesnego", co tylko bedzie ludzi irytowac? Nastepne beda skaczace kuleczki po ekranie, z jednej strony odpuszczaja sobie animowanie niektorych irytujacych rzeczy, z drugiej dorzucaja animacje innej, jak bardzo to jest glupie to pojac tego nie jestem w stanie, naprawde. Przestaniemy was irytowac tym, ze trzeba czekac pol roku az sie rozsuna wszystkie statusy to pieprzniemy wam cos, co zabierze wam czas w innym miejscu. Cholera, no naprawde, tyle madrych lbow tam siedzi, a kazdy z nich skupia sie na detalach zamiast zajac sie tym co na wierzchu.

Jedyna szansa na to, ze sie do pietnastki przekonam jest to, ze bardzo cenie sobie Monty Pythona i to abstrakcyjne poczucie humoru tworcow byc moze bede w stanie docenic :)

Taka drobna opinia co do generalnych wrazen z gry. Co do detali - zadnego crasha nie bylo u mnie, zadnych problemow widocznych na pierwszy rzut oka poza tym, ze druga liga rumunska wydaje mi sie okrutnie przegieta. Moze to wrazenie tylko, ale zbyt wielu naprawde kozackich grajkow, w porownaniu z naszym drugim poziomem rozgrywek (pominmy idiotyczne nazewnictwo), i albo to kwestia researchu, albo ich druga liga naprawde jest lata swietlne przed nasza druga liga. Czego zreszta nie wykluczam.

veles88 Partyzant

0
30.10.2014 23:02    #414
[quote="ndz"]Za wysoki trening Veles, stąd tyle kontuzji. Piłkarze Ci się nie skarżyli na zbytnie obciążenia treningowe?[/quote]

Każdy był zadowolony z treningu, w Fm2014 nie było takich problemów może parę zawodników było niezadowolonych ale to przez to za mieli profesjonalizm poniżej 10 i musiałem im obniżyć obciążenie treningowe.

gregryszka Partyzant

0
30.10.2014 23:03    #415
Co do powyższego posta-zgadzam sie,nie ma tego miodu,który kochamy w Fm-ach..jest ziejąca pustka,masa błędów,iiiiiii nigdy nie było tak bym wracał do poprzedniej części i sie nia wręcz delektował,teraz tak mam..szkoda..zapłaciłem,ale raczej poraz ostatni

sqter Partyzant

0
31.10.2014 08:44    #416
Moje małe zdanie:
Pograłem 1 dzień i niestety napisałem do sklepu żeby anulowali zamówienie.
Jakoś nie pasuje mi ten boczny pasek, nie mogę się w nim odnaleźć, ciemno szaro ponuro, wystawianie składu generowanie taktyki jakaś męczarnia.
Jakiejś wielkiej rewolucji nie zauważyłem.
Musiałem przeprosić i ugłaskać z powrotem 14.

ndz Partyzant

0
31.10.2014 10:28    #417
Zgadzam się w sumie z Ataru, nie ma według mnie przyjemności z gry w fm15, coś jest w nim nie tak. Nie chodzi o same mecze, błędy, animacje czy silnik meczowy. Jest w nim coś, co zabija przyjemność z gry. Próbowałem, włączałem, wybierałem zespół i wyłączałem. I tak w kółko. Na początku jedynie szybko zrobiłem 2 sezony United, żeby się przekonać co i jak, ale i tej kariery kontynuować mi się nie chce.
Trzeba sobie ściągnąć uaktualnienie do 14 i chyba w tę wersję grać :) Albo poczekać do lutego, pewnie jeszcze będzie masa ważnych patchy.

romantico Partyzant

0
31.10.2014 10:39    #418
Już dawno o tym pisałem. Nie dziwne, że ta gra nie ma "miodu". To odgrzewany kotlet na starym oleju, który już dawno zaczął śmierdzieć. Szkoda, ze tak malo osób to zauważa. Szacunek dla tych co już zauważyli.

Veritane Partyzant

0
31.10.2014 10:52    #419
Czy karierę z BETA będzie można kontynuować w pełnej wersji gry?

patiw Partyzant

0
31.10.2014 11:02    #420
Tak :)

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.