[quote="pikawa94"][quote="fanki82"]spróbujcie kupić jakiegoś juniora to sie przestraszycie ile sie zyczą za niego
poprostu bajka[/quote]
Jak ja nie chce sprzedać jakiegoś juniora to rzucam zaporową ceną, często 20x większą od jego wartości. Skutecznie odstrasza.
[quote="Ataru"]Oczywiscie, ze tez wczesniej na to nie wpadlem, my po prostu nie potrafimy grac w te gre, dlatego sie nam nie podoba. To z pewnoscia ten jeden, jedyny powod.[/quote]
Panowie, chyba się zbugowaliście. Non stop ta sama śpiewka. Przydałaby się Wam jakiś patch/łatka/update.
[quote="Ataru"]Coz, wszystko wskazuje na to, ze tak malo o sobie wiedzialem. Jeszcze mi tylko wytlumacz czemu wszystkie wersje do tej pory byly dla mnie bardzo w porzadku niezaleznie od tego w jaki sposob gralem (skoro robilem to w ten nieodpowiedni ;-) ) i bede wiedzial znacznie wiecej
[/quote]
Patrz... Mnie to tej pory zawodziła każda ostatnia wersja gry od 12 do 14. Czemu więc ta mi się naprawdę przypadła do gustu?
Naprawdę Was nie rozumiem. Jeżeli idzie Wam źle, nie wygrywacie spotkań, ktoś nie chce Wam sprzedać zawodnika, trening nie działa jak należy bo każdy niezadowolony, przeciwnik strzeli Wam bramkę ze spalonego (ale jak wy strzelicie to jest okej), kluczowi zawodnicy mają kontuzje (ale jak kluczowi zawodnicy rywala mają kontuzje to jest okej), dostaliście niesłusznie czerwoną kartkę (ale jak przeciwnik dostał to jest okej), tracicie bramki po długich podaniach (ale jak strzelacie to jest okej) to uważacie, że bugi. Bugi, wszędzie bugi. Według Was musi być łatwo i przyjemnie - jak najmniejszym nakładem czasu zdobywać jak najwięcej.[/quote]
No łatwo to akurat jest, drugi sezon z rzędu mam wicemistrza moim Saint Etienne, praktycznie ide łeb w łeb z PSG do tego 1/2 LM z Juventusem ale przez moją głupote odpadłem bo pierwszy mecz 3-0 ładnie a w środku tygodnie wypadł Ruffier a ja nie miałem ŻADNEGO bramkarza i musiałem wystawic 1.5 gwiazdkowego newgena,oczywiście 1-5 w dupe
Najnowsze posty