Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

n0wak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.11.2014 13:47    #461
Mam pytanie , czy w ekstraklasie są urlopy w przerwie zimowej i ile one trwają? I czy terminarz rundy finałowej, podział punktów, kto jest mistrzem itd. działa prawidłowo w FM 2015?

BeKaSiak Partyzant

0
01.11.2014 14:14    #462
Niech już wyjdzie ta pełna wersja, bo płakać się chce nad grą w obronie...

Pikawa Artysta Rewolucji

0
01.11.2014 14:52    #463
[quote]Ktoś tu napisał, że też daje ofertę 20 x większą od wartości żeby odstraszyć potencjalnego nabywcę. OK! Znajdźcie mi na świecie przykład transferu 17 latka za 60+ mln euro! Jak się pojawia 10 baniek to raczej każdy sprzedaje. I nie mówię o Barcy tylko o jakimś gównie z Meksyku czy coś w tym rodzaju...[/quote]

A czy ty znajdziesz mi na świecie chociaż jednego managera, który może zostać szkoleniowcem każdego klubu na świecie? Bo skoro już zaczynamy "karierę managerską", to zaczynajmy ją tak jak każdy trener ;)
W realnym świecie mówisz, że nie sprzedasz za żadną cenę. Dla mnie w FMie równoważnym zachowaniem jest zaporowa cena.
Swoją drogą, dużo ludzi narzeka, że gra jest łatwa. Ułatwmy ją jeszcze bardziej! Niech kluby będą pozbywały się swoich największych talentów za marne 5 czy 10 baniek! A potem wylewajmy żale na forum typu "najłatwiejszy FM w jakiego grałem".
.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
0
01.11.2014 15:11    #464
[quote="n0wak"]I czy terminarz rundy finałowej, podział punktów, kto jest mistrzem itd. działa prawidłowo w FM 2015?[/quote]
Tak, terminarz, podział punktów, zasady ustalania miejsc po podziale i mistrzostwo działają poprawnie.

romantico Partyzant

0
01.11.2014 17:00    #465
[quote="Bolson"]Przepraszam za nieobecność. Proszę trzymać się tematu - pod tym wpisem chciałbym widzieć już tylko i wyłącznie dyskusję na temat wrażeń z bety FM15, a nie krucjatę przeciwko samej grze bez wcześniejszego jej wypróbowania.
Tak, zwracam się do duetu romantico - Makaronczterojajeczny. Panowie, apel do was. Przedstawiliście już swoje postulaty, znamy wasze zdanie - dajcie się teraz wykazać innym, którzy chcą się podzielić swoimi odczuciami.[/quote]

Drogi Bolsonie - może zamkniesz usta wszystkim, którzy mają swoje "postulaty". Jeżeli posiadanie bety jest przepustką do udzielania się na tym forum, to chciałbym Cię poinformować ,iż betę posiadam od kilku dni. Widzę, że działanie Tima podziałało. Tim chcę dołączyć do grona Twoich wyznawców.
W kwestii bety nie udzielam się pod względem technicznym, gdyż oczekuję w najbliższych dniach dema - wtedy udziele się bardziej merytorycznie w kwestiach oszukiwania graczy przez SI.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
01.11.2014 17:16    #466
Zapraszam do donosów.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

youngroscoe Partyzant

0
01.11.2014 17:58    #467
Drugi sezon w ostatniej lidze angielskiej zakończony, to ile tam pada bramek to jest masakra. Drużyny ze 100+ zdobytych goli to tam chleb powszedni. Drużyny które straciły 100 goli również. Zdecydowanie żadna z poprzednich części nie była tak żenująca.

Konradbis Partyzant

0
01.11.2014 18:22    #468
Gram 3 sezon Legią i moje wrażenia następujące:
1: trochę łatwo objąć klub nie mając doświadczenia, a mianowicie stworzyłem się bez żadnej licencji i z doświadczeniem piłkarskim zawodowiec /regionalny szybko dostałem prace w arce gdynia po kilku meczach zauważyłem że zwolniło się stanowisko w wiśle kraków i tam co dziwne tez mnie przyjęli, pod koniec sezonu ubiegałem się o stanowisko w Legi w której mnie przyjeli i gram do teraz
2: Jeśli chodzi o silnik meczowy to ogólnie ok napewno wygląda to dużo lepiej niż na tym samym etapie FM 2014, według mnie troche za dużo strzałów z ostrego kąta kiedy to prosiło by sie o zagranie wzdłuż bramki, czasem tez zdarzają sie głupie sytuacje a mianowicie mój obrońca będący zdecydowanie blizej piłki biegnie do niej jakby w bagno wpadł natomiast napastnik przeciwnika dostaje wówczas niezłego kopa straciłem tak kilka bramek. Parady bramkaży ciekawe troszeczkę według mnie sztywnie się poruszają piłkarze ale może coś z tym zrobią.
Ogólnie na plus byle by tego nie zepsuli

Pikawa Artysta Rewolucji

0
01.11.2014 18:22    #469
[quote="youngroscoe"]Drugi sezon w ostatniej lidze angielskiej zakończony, to ile tam pada bramek to jest masakra. Drużyny ze 100+ zdobytych goli to tam chleb powszedni. Drużyny które straciły 100 goli również. Zdecydowanie żadna z poprzednich części nie była tak żenująca.[/quote]
Daje to lekko ponad 2 bramki na mecz. W realu po 14 kolejkach pewna drużyna zanotowała ich 35 co daje nam większą średnią. Podobnie jest z bramkami straconymi
.

Konradbis Partyzant

0
01.11.2014 18:27    #470
I jeszcze jedna rzecz nie wiem co jest ale moi zawodnicy niezadowoleni są z treningu w fm 2014 miałem ok 90% zawodników zachwyconych natomiast tutaj ok 80% jest bardzo niezadowolonych ,chciałem zobaczyć co asystent z tym zrobi ale on zmniejszył niezadowolenie o 10 % do 70 %

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution