problem z aklimatyzacją

marcian2110 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.07.2014, 12:26    #1
Mam takie pytanko. Ściagnąłem do klubu gościa z Zimbabwe, który po miesiącu pobytu u mnie zaczyna się skarżyć, że nie może się zaaklimatyzować. W czasie prywatnej rozmowy zaproponowałem, że ściagnę do klubu jego krajana, to powiedział, żeby nie, bo będzie jeszcze bardziej tęsknił za domem. Rozmowę zakończyliśmy tym, że kazałem nie marudzić, bo gość dostaje dużo kasy i ma grać, a nie jęczeć... Obecnie morale ma b. niskie i jest NZW.

Poza wystawianiem go do gry , żeby się nie nudził jak jeszcze mogę poprawić jego morale (i naprawić nasze stosunki)? Dodam, że nie chcę gościa się pozbywać, bo obecnie wg. gwiazdek jest jednym z trzech najlepszych w klubie.

FM12

buczek93 Młody aktywista

0
15.07.2014 15:26    #2
Ma grać dalej. Przejdzie mu w końcu. Wysyłanie gościa do domu to rzadko jest dobre rozwiązanie, bo w końcu tracisz gracza na cały miesiąc. A nie wiem, czy warto. Ewentualnie w przerwie zimowej (o ile taką masz). W innym przypadku - kategoryczne nie.

marcian2110 Partyzant

0
15.07.2014 15:56    #3
W przerwie zimowej właśnie przyszedł. Póki co przerwa jeszcze trwa i za mną pierwszy sparing dopiero, a ten już marudzi :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.11.2014 21:48    #4
Czasami tacy nie wracają z wakacji ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.