Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

cellpump Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
03.11.2014 01:53    #511
To słabo, bo słyszałem, że gra ma być realistyczna.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.11.2014 06:55    #512
Patrząc na atrybuty z postu 245 chce mi się płakać.
jakim kurwa cudem CR7 ma wolne na poziomie 15 i to po wzroście a Gareth Bale ma 17.
WTF?

No i oczywiście staty Messiego, co druga pewnie jest "20".
Naprawdę? Ale naprawdę?

BTW Czemu na forum nie ma permanentnego bana dla czterojajecznego i tego drugiego pajaca?
Cały czas to samo pierdolenie w każdym temacie. Mnie by się nudziło wchodzić codziennie na forum i pierdolić jak gra jest chujowa i nie do grania. Po prostu olał bym na ich miejscu tych naiwniaków którzy kupują FMa ale nie oni trwają w swoich postanowieniach jak jacyś porobieni.
Czyżby jakaś konkurencja? A no tak, FM nie ma konkurencji, więc kto ich tu wysłał?

btw2. Jest taka gra nazywa się EuropaUniversalis2, masa w niej bugów(jakieś dziwne sojusze, mała prowincja europejska przejmująca jakieś prowincje w afryce/azji) a ludzie i tak UWIELBIAJĄ w nią grać, bo ma swój klimat. No ale ludzie tak ograniczeni jak ta dwójka tego nie pojmą.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 03.11.2014 o godz. 07:04

ProXima Partyzant

0
03.11.2014 07:51    #513
Bo Ronaldo naprawdę średnio bije te wolne. Taki Arango jeszcze rok temu (pewnie teraz też) go przerastał o klasę.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.11.2014 o godz. 07:52

Croocers Partyzant

0
03.11.2014 09:02    #514
Dawno nie widziałem dobrego wolnego w wykonaniu Ronaldo... A jaki ma atrybut karnych?

romantico Partyzant

0
03.11.2014 10:51    #515
[quote="myfunnygame"]Patrząc na atrybuty z postu 245 chce mi się płakać.
jakim kurwa cudem CR7 ma wolne na poziomie 15 i to po wzroście a Gareth Bale ma 17.
WTF?

Naprawdę? Ale naprawdę?

BTW Czemu na forum nie ma permanentnego bana dla czterojajecznego i tego drugiego pajaca?
Cały czas to samo pierdolenie w każdym temacie. Mnie by się nudziło wchodzić codziennie na forum i pierdolić jak gra jest chujowa i nie do grania. Po prostu olał bym na ich miejscu tych naiwniaków którzy kupują FMa ale nie oni trwają w swoich postanowieniach jak jacyś porobieni.
Czyżby jakaś konkurencja? A no tak, FM nie ma konkurencji, więc kto ich tu wysłał?

btw2. Jest taka gra nazywa się EuropaUniversalis2, masa w niej bugów(jakieś dziwne sojusze, mała prowincja europejska przejmująca jakieś prowincje w afryce/azji) a ludzie i tak UWIELBIAJĄ w nią grać, bo ma swój klimat. No ale ludzie tak ograniczeni jak ta dwójka tego nie pojmą.[/quote]

Nazywasz kogoś pajacem, a sam użalasz się nad tym, że Twój "bożek" Ronaldo ma mniejsze staty niż Messi czy Bale - zal mi Ci chłopie.
I przestań "pierd..." - bo pomyliłeś wątki - dział dla teoretyków piętro wyżej :-); pomarzyć fajna rzecz.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.11.2014 o godz. 10:54

Makaronczterojaj... Partyzant

0
03.11.2014 11:24    #516
romantico, nie ma sensu zniżać sie do poziomów takiego rynsztoka. Po co?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
03.11.2014 12:34    #517
Zauważyłem, że Sports Interactive uznało oderwanie Krymu od Ukrainy, oferując tournee mojemu klubowi do takiego tworu jak "Crimea". Nieznaczące w rozgrywce, ale smutne.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Gietz Polski Szef Researchu

0
03.11.2014 12:50    #518
[quote="Pucek"]Zauważyłem, że Sports Interactive uznało oderwanie Krymu od Ukrainy, oferując tournee mojemu klubowi do takiego tworu jak "Crimea". Nieznaczące w rozgrywce, ale smutne.[/quote]
Mam nadzieję że jakoś to schowają, bo kraj w bazie jest potrzebny (tak jak Kraj Basków) ze względu na kluby z Krymu które nie grają w lidze ukraińskiej, ale nijak widoczny nie powinien być ...

rondel Ekspert

0
03.11.2014 12:54    #519
[quote="Pucek"]Zauważyłem, że Sports Interactive uznało oderwanie Krymu od Ukrainy, oferując tournee mojemu klubowi do takiego tworu jak "Crimea". Nieznaczące w rozgrywce, ale smutne.[/quote]

Zdaje się, że widziałem w którymś ze screenów, że Crimea w grze pojawia się nawet w rankingu FIFA.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.11.2014 13:54    #520
[quote="romantico"][quote="myfunnygame"]Patrząc na atrybuty z postu 245 chce mi się płakać.
WTF?

Naprawdę? Ale naprawdę?

btw2. Jest taka gra nazywa się EuropaUniversalis2, masa w niej bugów(jakieś dziwne sojusze, mała prowincja europejska przejmująca jakieś prowincje w afryce/azji) a ludzie i tak UWIELBIAJĄ w nią grać, bo ma swój klimat. No ale ludzie tak ograniczeni jak ta dwójka tego nie pojmą.[/quote]

Nazywasz kogoś pajacem, a sam użalasz się nad tym, że Twój "bożek" Ronaldo ma mniejsze staty niż Messi czy Bale - zal mi Ci chłopie.
I przestań "pierd..." - bo pomyliłeś wątki - dział dla teoretyków piętro wyżej :-); pomarzyć fajna rzecz.[/quote]

Chopie, jakbyś nie wiedział to CR7 jest etatowym wykonawcą rzutów wolnych w Realu no i swoje już nastrzelał ciężkim treningiem więc rozdupia mnie, że od tak SI daje mu "15", jestem ciekaw jak wygląda zestawienie najlepiej ocenianych piłkarzy pod względem atrybutu Rzut Wolny. Mogę prosić o screena z gry z "wyszukaj piłkarza" posortowane po tym właśnie atrybucie?

No tak ja się użalam do bożka Ronaldo, o kurde. Rozwaliłeś mnie tym tekstem. Po prostu przyjmij do wiadomości że on naprawdę dobrze strzela te wolne! A że dawno nie trafił, no cóż. Ae nie powinno mu WZRASTAĆ do 15 bo to śmieszne po prostu.
Rozumiem że w Realu są takie głąby że pozwalają CR7 wykonywać wolne mimo, że Gareth jest od niego o 2-3 "punkciki" lepszy w tym aspekcie.
A jeszcze dodam, że w zeszłym roku w FM ktoś dał mu atrybut opanowanie na 10? Przez co Messi był najlepszym graczem w większości karier a on grał ogony. Czekaj czekaj kto był w tym roku najlepszym graczem na świecie(Złota Piłka)? Mógłbyś mi sprawdzić, a potem obrażaj do woli?

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution