[quote="romantico"][quote="myfunnygame"][quote="romantico"][quote="myfunnygame"]Patrząc na atrybuty z postu 245 chce mi się płakać.
jakim kurwa cudem CR7 ma wolne na poziomie 15 i to po wzroście a Gareth Bale ma 17.
WTF?
No i oczywiście staty Messiego, co druga pewnie jest "20".
Naprawdę? Ale naprawdę?
BTW Czemu na forum nie ma permanentnego bana dla czterojajecznego i tego drugiego pajaca?
Cały czas to samo pierdolenie w każdym temacie. Mnie by się nudziło wchodzić codziennie na forum i pierdolić jak gra jest chujowa i nie do grania. Po prostu olał bym na ich miejscu tych naiwniaków którzy kupują FMa ale nie oni trwają w swoich postanowieniach jak jacyś porobieni.
Czyżby jakaś konkurencja? A no tak, FM nie ma konkurencji, więc kto ich tu wysłał?
btw2. Jest taka gra nazywa się EuropaUniversalis2, masa w niej bugów(jakieś dziwne sojusze, mała prowincja europejska przejmująca jakieś prowincje w afryce/azji) a ludzie i tak UWIELBIAJĄ w nią grać, bo ma swój klimat. No ale ludzie tak ograniczeni jak ta dwójka tego nie pojmą.[/quote]
Nazywasz kogoś pajacem, a sam użalasz się nad tym, że Twój "bożek" Ronaldo ma mniejsze staty niż Messi czy Bale - zal mi Ci chłopie.
I przestań "pierd..." - bo pomyliłeś wątki - dział dla teoretyków piętro wyżej :-); pomarzyć fajna rzecz.[/quote]
Chopie, jakbyś nie wiedział to CR7 jest etatowym wykonawcą rzutów wolnych w Realu no i swoje już nastrzelał ciężkim treningiem więc rozdupia mnie, że od tak SI daje mu "15", jestem ciekaw jak wygląda zestawienie najlepiej ocenianych piłkarzy pod względem atrybutu Rzut Wolny.
Mogę prosić o screena z gry z "wyszukaj piłkarza" posortowane po tym właśnie atrybucie?
No tak ja się użalam do bożka Ronaldo, o kurde. Rozwaliłeś mnie tym tekstem. Po prostu przyjmij do wiadomości że on naprawdę dobrze strzela te wolne! A że dawno nie trafił, no cóż. Ae nie powinno mu WZRASTAĆ do 15 bo to śmieszne po prostu.
Rozumiem że w Realu są takie głąby że pozwalają CR7 wykonywać wolne mimo, że Gareth jest od niego o 2-3 "punkciki" lepszy w tym aspekcie.
A jeszcze dodam, że w zeszłym roku w FM ktoś dał mu atrybut opanowanie na 10? Przez co Messi był najlepszym graczem w większości karier a on grał ogony. Czekaj czekaj kto był w tym roku najlepszym graczem na świecie(Złota Piłka)? Mógłbyś mi sprawdzić, a potem obrażaj do woli?[/quote]
Kto dostawał "Złote piłki" cztery razy pod rząd <nastawiam ucha>... dla Twojej wiadomości 2009 - 2012 :-). Nie mam zamiaru sprzeczać się kto jest lepszy... bo to jałowa dyskusja, gdyż każdy z tych piłkarzy ma swoje plusy i minusy. W moim odczuciu pretensje możesz mieć do ludzi odpowiedzialnych za La Ligę, a odpowiednim działem jest forum SI.[/quote]
Wiemy kto, ale jak to mówił Blatter "Messi is good boy". Lubi go i tego nie ukrywa, kilka razy zasłużył to prawda. Ja rozumiem że ten kto coś osiągnie (pobije jakiś rekord, albo coś w ten deseń) dostaję taką nagrodę, ale czy w sezonie 2009/10 kiedy to Inter sięgnął po potrójną koronę, Messi zasłużył na nagrodę?, bo wg mnie nagrodę mógł, albo i nawet powinien dostać ktoś z Interu np Sneijder.
Tak samo teraz kibice Barcelony mówią że Ronaldo ma tyle bramek ale większość z karnych, ale to też trzeba umieć strzelić prawda?. Messiemu nie idzie to ludzie czepiają się portugalczyka. Xavi i Iniesta nie są już w formie więc "Good Boy" już nie bije rekordów, jak to było wcześniej. Można dyskutować o tym kto jest lepszy, ale czy to ma sens? Dla jednych jest lepszy ten dla drugich ten, nic z tym nie zrobimy.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.11.2014 o godz. 15:19
Najnowsze posty