Drodzy Panowie , ja gram ciągle to samą taktyką ,mianowicie 4-4-2 i sezon temu udało mi się pod koniec wygrać 5 meczy pod rząd ale nie awansowałem do baraży zaś 2 sezony temu ( w tej samej lidze ) awansowałbym ale baraże przegrałem - mecz finałowy.Mam wszystkich na profesjonalnych kontraktach i co najśmieszniejsze ten zespół przez 2 sezony grał dobrze i byłem wysoko a teraz jest taki paradoks że grozi mi spadek i jestem blisko niego bez żadnego zwycięstwa po 15 meczach ;/ sprawdziłem opinie asystenta odnośnie zgrania zespołu itd. i aż się złapałem za głowę co on mi dam określił... mianowicie słabym punktem jest bramkarze ( ok wiadomo jakieś słabe punkty są ) ale i też dał raport że mój zespół musi się wzmocnić bo inaczej spadnie bo jest za słaby
to przez 2 sezony walczyłem i zajmowałem dobre pozycję a teraz nagle mój zespół gra jak frajerzy.Graczy mam na poziomie zawodowym (atrybuty ) a inne zespoły mają na pograniczu amatora i zawodowca i bez dobrych trenerów tylko asystenta , scouta i lekarza a ja mam 8 trenerów co najmniej na 3 gwiazdki ( golkiper ) bo innego nie jestem wstanie zakontraktować a taktyczny na 3,5 gwiazdki a reszta 4 i atak na na 4,5 i jest jeden wielki ch... sprzedaję graczy których kontraktują za darmo by uzbierać na jaką bazę ale to będzie trudne bo nie wiem ile mi to zajmie a jaki jest też koszt.Inne zespoły wizualnie pod kątem baz i graczy widać są gorsze a grają lepiej i to mnie boli mimo że też maja bazę dość podstawową a ona u mnie jest na szaro - 2 gwiazdki.Grozi mi spadek do 5 ligi a zespół wyciągnąłem z 6 ;/
// Edytowano 5 razy, ostatni raz 17.03.2014 o godz. 13:50
Najnowsze posty