Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

Makaronczterojaj... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2014 10:41    #591
[quote="romantico"][quote="sqter"]Ciesze się, że zrezygnowałem ze zakupy 15 w ostatniej chwili :) bo czytając posty na temat 15 to mi się sam ryj śmieje :) że w tym roku zaoszczędzę :)
Powoli nie we wszystkim ale zaczynam rozumieć co mają na myśli romantico i Makaronczterojajeczny :)[/quote]

Wiem, ze niektorzy maja dosc mojego trollowania a nie zastanawia Was to, ze trzy dni do premiery a tu jeszcze dema nie ma? Wypuszczenie trzech latek do bety tez mowi samo za siebie.

Oceniajac nowy patch moge stwierdzic, iz w SI tylko na papierze istnieje zespol testujacy i dzial kontroli.[/quote]

Podejrzewam, że dema nie ma tylko dla tego ,iż SI chodzi o podgrzanie atmosfery. Ma ta operacja zwiększyć zakup w dniu premiery i w najbliższych tygodniach. Ale to może tylko bajka.
Dział kontroli i testów to bardzo kosztowny element,tak więc ideałem jest przerzucenie "go" na kogoś innego.

Pikawa Artysta Rewolucji

0
04.11.2014 10:57    #592
@up
Wiele sklepów umożliwia nam grę na becie z możliwością opłacenia gry dopiero w dniu premiery. Jeżeli na konto owego sklepu w dniu premiery nie wpłyną pieniądze transakcja zostaje anulowana. Prawie jak demo. :>
Innymi słowy - zamawiasz pre-order -> cieszysz się betą -> gdy do dnia premiery nie zapłacisz za grę, tracisz dostęp

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2014 o godz. 10:58

.

tspfan Partyzant

0
04.11.2014 11:45    #593
Może mi ktoś powiedzieć , loga z fm 14 będą działać w 15?

front Partyzant

0
04.11.2014 11:48    #594
[quote="tspfan"]Może mi ktoś powiedzieć , loga z fm 14 będą działać w 15?[/quote]
Tak, możesz przekopiować folder graphics do 15-stki i będzie wszystko śmigac.

Ja zaś patch oceniam pozytywnie, specjalnie się nie starając wkońcu wyleciałem z Q.P.R i tak to ma wyglądać. Zbyt bardzo żonglowałem taktykami, zbyt dużo zawodników ściagnełem w drugim sezonie i nie mieli szans zgrać się razem z resztą zespołu. Gole wpadają rzadziej - ale mniej paradoksalnie niż obecnie - no i spoko. Gra skrzydłowych to dalej pełny pampers, ale za to widzę malutkie światełko w tunelu które może za 2-3 patche okaże się wkońcu jakimś rozwiązaniem. Ten patch to dobry krok.

Jesli chodzi o kosmiczne wyniki po 15-0 to nie uświadczyłem. Czasem wygrało się 4-1 na wyjeździe ale to głównie dzięki rozpracowaniu skrzydeł rywala i mocnym pressingu na środku boiska, gdzie mój przeciwnik (Stoke) zwyczajnie się gubiło, a pan Austin pakował piłkę za piłką, gdyż polecenie zamiany pozycją z Vargasem totalnie gubiło obronę rywali.

Trochę mnie boli, że Danny Welbeck w Arsenalu to taki koxior, a realnie to facet ma dwie lewe nogi. Liverpool po glosnych transferach z southamptonu radzi sobie naprawde średnio, van gaal prawie wyleciał u mnie za 6-sta pozycję z Man Utd i prosił o więcej czasu. No i ten pieprzony Mourinho który na każdym kroku chciał poniżyć moje umiejętności menadżerskie - w efekcie nadrabiając w końcówce zawsze 2 gole, nawet gdy kazałem mojej drużynie grać na czas. Po pół roku Ancellotti poleciał z realu do romy, a trenerem realy został Guillt. (Nie jestem fanem BBVA). W mojej ocenie, patch udany.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2014 o godz. 12:00

Croocers Partyzant

0
04.11.2014 12:45    #595
Ja akurat zagrałem po nowym patchu w nowym klubie, zwolniony zostal Mourinho, zostawił klub w kompletniej ruinie, do tego bez zakwalifikowania się do europejskich pucharów(7miejsce w lidze). Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną do Chelsea i zasiadlem za jej sterami. Na nowym silniku moja taktyka nadal sprawuje się swietnie, przegralem jeden jedyny mecz pierwszy otwierajacy sezon, reszta jak dotąd 16spodkan wygrane:) wyniki są realistyczne i nie wiem mi gra się nprawde fajnie:)

marivsh Partyzant

0
04.11.2014 13:13    #596
[quote="Slayer666"]pykam 3-2 PSG na wyjeździe ale co z tego skoro gole idą po rajdach skrzydłem i wrzutkach mimo nakazu gry środkiem,przez który w ogóle nie idzie żadna akcja[/quote]
Swego czasu w FM13 miałem ustawione bicie rzutów rożnych na długi słupek, gdzie nabiegać miał prawy ŚO. Jednak bramki zdobywałem tylko wtedy, gdy wykonawca rożnego zagrywał za krótko i piłka spadała pod nogi wbiegającego na krótki słupek lewego ŚO, który bezlitośnie wbijał gola przy krótkim słupku; w efekcie zdobył 9 bramek w sezonie w taki sposób, podczas zgodnie z moim zamysłem wpadły bodaj tylko 4 bramki :)

Slayer666 Partyzant

0
04.11.2014 14:35    #597
znowu powracają strzały życia z 30 metrów w wykonaniu gówna pokroju Furmana czy Makouna

/bardzo śmieszne

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2014 o godz. 16:41

robal15 Młody aktywista

0
04.11.2014 15:41    #598
Mecze u mnie genialnie wyglądają...
http://gyazo(...)5dc9a7da
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Slayer666 Partyzant

0
04.11.2014 15:55    #599
no ja na 4 mecze nowego sezonu, wygrałem tylko 2 a z Niceą i Tuluzą remisy a oddali może 3 celne strzały,powrócił silnik z 14,ja cisne i cisne a rywal wyprowadza zabójcze kontry, boczni obrońcy znowu kryją na radar

mi(L)an Partyzant

0
04.11.2014 16:11    #600
Witajcie,

Mam pytanie czy warto zaczynać grać betą w polskiej lidze Legią, czy lepiej poczekać na premierę ?Piękne dzięki za pomoc:)

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.