zniknięcie zawodnika!:/

Knopi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.09.2006, 12:54    Pytanie
witam!ostatnio zauwazyłem pewien dziwny przypadek dotyczacy FM06,chodzi o to ze po raz drugi mi zniknoł zawodnik nie wiadomo gdzie?amba fatima zaczynałem gre od prowadzenia Lecha Poznań robiłem transfery przed sezonem kupiłem miedzy innymi Dariusza Dudke z Amici ale niestety nie mialem go w składzie...nigdzie tak jakby przepadł gdzies nigdzie go nie było..ani w kadrze ani w rezerwach,ani w U-18,wpisałem w wyszukiwarke nazwisko zawodnika..no był normalnie niby ze jest u mnie w Lechu...i w transferach tez mialem zapisane ze go kupiłem...teraz obecnie prowadze Górnik Łęczna mam 2010 rok. i znowu amba po negocjacjach wkońcu udalo mi sie podpisać przedłuzyć transfer z Grzegorzem Kmiecikiem na 3 lata do 2014r. (zawodnik ten w zeszłym sezonie został królem strzelcow 1.Ligi w Górniku Łeczna którego prowadziłem i prowadze) no znowu ten sam problem od razu po podpisaniu nowego kontraktu nagle mi znika Kaliciak... i tak samo jak z Dudka ten sam przypadek nigdzie go nie ma,a jak wpisuje w wyszukiwarke to jest normalnie Kaliciak w Gorniku Łęczna...ale niestety ja go nie mam...troche to dziwne.mial ktoś z was taki przypadek..?ps.to było wczoraj.a dzsiaj wszedłem i z ciekawosci wpisalem w wyszukiwarke Kaliciak i dzisaj juz go nawet nie ma nigdzie nawet w wyszukiwarce..przepadł troche bez sensu...tyle staran o kontrakt króla strzelcow poprzedniego sezonu.wkoncu podpisuje z nim konrakt na 3 lata a on znika nie wiadomo gdzie az mi sie grac odechciało .

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.09.2006 16:40    #10
Ja Podpisałem kontrakt z zawodnikiem i jak się później okazało, nie było go w kadrze!!!
Zastanawiałem się, co mogło spowodować owego Buga.
Wpisywałem w wyszukiwarce nazwisko piłkarza i wyświetlał się (nazwisko piłkarza), (nazwa mojej drużyny)
Sprawdziłem w rezerwach i U-18, ale tam też go nie było. Przenoszenie do rezerw nic nie pomaga. Trzeba podpisać z nim nowy kontrakt :/

bartex55 Przodownik pracy

0
25.09.2006 16:40    #11
Miałem ten sam problem, ale gdy podpisałem z tym zawodnikiem nowy kontrakt to pojawił się natychmiast w składzie.

Pogromca Partyzant

0
25.09.2006 19:20    #12
Ja tez mialem podobny problem odnoscie Kerlona, niestety za drugim zarem, gdy zlozylem mu kuntrakt, zwinal mi go z przed nosa inny klub :/. Mysle, ze dzieje sie tak, gdy zawodnik, ktory ma do ciebie przejsc w najblizszym czasie, lapie kontuzje.

Knopi Partyzant

0
25.09.2006 20:23    #13
no własnie w momencie gdy podpisałem kontrakt tzn.przedłuzlem z Kmiecikiem na 3-lata był kontuzjowany...i mimo ze mialem potwierzdenie w wiadomosciach ze wyleczył kontuzje i jest gotow do gry..nigdzie go juz nie ujrzalem i nadal go nie mam...jedynie jak w wyszukiwarke wpisze to jest..wiec wystawiłem go na liste transferowa...skoro niechce podpisać kontraktu...jeszcze ponegocjuje z nim na 4 lata bo podpisalem do 2013..jak mi sie nie uda to zgłosi sie pewnie po niego jakis klub wystawilem go za 2M w poprzednim sezonie zostal wkońcu królem stzrelcow ekstraklasy:) wiec skoro go nie mam to chociaz go spztredamz a godziwe kase..jakos sie tzreba ratowac;) a z Dudka to nie wiem jak było ze go nie mialem być moze tez miał kontuzje przed transferem i tez taka baza wyszła jak teraz z Kaliciakiem..troche to psuje atmosfere grania.

Użytkownik uznał post za pomocny

Knopi Partyzant

0
25.09.2006 20:26    #14
ehhh ciagle mi sie myli ten Kmiecik z Kaliciakiem..heh podobne nazwiska maja i taak samo na imie Grzgorz...oczywiscie w moim przypadku chodzi o GRZEGORZA KMIECIKA!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
25.09.2006 20:35    #15
Grzegorz to piękne imię, więc może wskutek zafascynowania nim mylą ci się nazwiska tych piłkarzy? ;)

A na poważnie - oferuj im nowe kontrakty. Chyba tylko w ten sposób mozna "sprowadzić" zawodnika spowrotem na listę składu.

petek14 Partyzant

0
25.09.2006 20:36    #16
no proste. proponujesz nowy kontrakt :) i zawodnik gdy go podpisze powraca z zaświatow ;) juz byl taki temat kiedys na suflerze bo sam go napisalem :P

OMFAN Partyzant

0
25.09.2006 20:42    #17
Ja tez tak mialem. Kupiłem zawodnika i nie byłó go w składzie. Póżniej zobaczylem w taktyce i tam był

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
0
25.09.2006 20:54    #18
[quote=tomato]chm dziwne ci powiadam zaprawde dziwne poszukai jeszcze raz dobże a może sie bawiłeś edytorem i som jakieś błędy?ja tak niemiałem nigdy[/quote]
Jezeli nie przestaniesz kaleczyc w ten sposob jezyka to sie pozegnamy.
Ile razy mozna Cie prosic o uzywanie slownika (chocby www.pwn.pl)?
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
0
26.09.2006 00:18    #19
no wuaśnie, ile morzna

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.