zniknięcie zawodnika!:/

Knopi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.09.2006, 12:54    Pytanie
witam!ostatnio zauwazyłem pewien dziwny przypadek dotyczacy FM06,chodzi o to ze po raz drugi mi zniknoł zawodnik nie wiadomo gdzie?amba fatima zaczynałem gre od prowadzenia Lecha Poznań robiłem transfery przed sezonem kupiłem miedzy innymi Dariusza Dudke z Amici ale niestety nie mialem go w składzie...nigdzie tak jakby przepadł gdzies nigdzie go nie było..ani w kadrze ani w rezerwach,ani w U-18,wpisałem w wyszukiwarke nazwisko zawodnika..no był normalnie niby ze jest u mnie w Lechu...i w transferach tez mialem zapisane ze go kupiłem...teraz obecnie prowadze Górnik Łęczna mam 2010 rok. i znowu amba po negocjacjach wkońcu udalo mi sie podpisać przedłuzyć transfer z Grzegorzem Kmiecikiem na 3 lata do 2014r. (zawodnik ten w zeszłym sezonie został królem strzelcow 1.Ligi w Górniku Łeczna którego prowadziłem i prowadze) no znowu ten sam problem od razu po podpisaniu nowego kontraktu nagle mi znika Kaliciak... i tak samo jak z Dudka ten sam przypadek nigdzie go nie ma,a jak wpisuje w wyszukiwarke to jest normalnie Kaliciak w Gorniku Łęczna...ale niestety ja go nie mam...troche to dziwne.mial ktoś z was taki przypadek..?ps.to było wczoraj.a dzsiaj wszedłem i z ciekawosci wpisalem w wyszukiwarke Kaliciak i dzisaj juz go nawet nie ma nigdzie nawet w wyszukiwarce..przepadł troche bez sensu...tyle staran o kontrakt króla strzelcow poprzedniego sezonu.wkoncu podpisuje z nim konrakt na 3 lata a on znika nie wiadomo gdzie az mi sie grac odechciało .

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
0
26.09.2006 00:19    #1
Dezerter, nie ironizój. :]
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
26.09.2006 09:20    #2
Rzartownisie :P

mistrzart Partyzant

0
26.09.2006 09:20    #3
też tak miałem grając finishparkietem, tylko, że Witold Cichy ( zaginiony) grał u mnie już 2-3sezony i także zniknął ( nie używam edytorów), taka sama sytuacja jak u Ciebie, a że był rezerwowym to go sprzedałem do legi i po sezonie odkupiłem go od nich :D

sefko1 Przodownik pracy

0
26.09.2006 12:22    #4
Widze panowie, że odeszliście trochę od tamatu. Więc może ja wypowiem się merytorycznie.Tak dla odmiany:
" Mi nigdy sie tak nie stało :P"

A tak na poważnie widziałem ten bug u kolegi. Grał na piracie. Odnowienie kontraktu pomogło. Zawodnik sie pojawił.

sefko1 Przodownik pracy

0
26.09.2006 15:15    #5
Kolega podopowiedział mi jeszcze jednen sposób. Bardziej hardcorowy. Trzeba cos zamieszać z danym graczem w live-edytorze. Najpierw przenieśc go do innego klubu a potem spowrotem do Nas. Jemu pomogło.

Cheva Partyzant

0
26.09.2006 15:32    #6
Też miałem taki problem jak grałem Legią Warszawa jak kupiłem Piotra Gizę, ale nie wpadłem na podpisanie nowego kontraktu ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.