Także Legią gram już kawałek czasu i jakoś kontuzje mnie nie trapią. Więc może niech tego nie "naprawiają" bo bardzo prawdopodobne jest to że kontuzjowanego zawodnika już nigdy nie zobaczę...
[quote="robal15"]Silnik meczowy był dobry, ale przed patchem... teraz wypuścili na szybciutko patcha, który wszystko zjebał.
[/quote]
A kiedy to zrobili?
SI pracuje nad błędem z zespołami zdejmującymi z boiska 6-7 piłkarzy i kończącymi mecz w 5-6 zawodników. Potrzebne są dwa save'y z tej samej gry: (1) PRZED meczem (2) PO meczu. Będę zobowiązany za pomoc.
// Edytowano 2 razy, ostatni raz 08.11.2014 o godz. 21:04
Panowie jak uzyc "pilków do pobrania" zakupiłem tam np:Kebab z kota gdzie moge zaserwować drużynie przeciwnej zatrucie pokarmowe tylko nie wiem jak to uzyc bede bardzo wdzieczny za odpowiedz pozdrawiam
[quote="LuaLua."]Mam taki dziwny problem. Grałem Lechem, odpadłem w fazie grupowej LE, odpadłem z PP w 4 rundzie, skończyłem w strefie spadkowej (dużo kontuzji, cały zespół niezadowolony) i przychodzi następny sezon a ja zaczynam eliminacje do LE od pierwszej rundy. Nagrodę Fair Play według PZPNu otrzymał Piast a w drugim komunikacie napisano, że jednak Lech. Nie rozumiem tego. Chodzi o jakieś finansowe fair play? http://i.imgur.com/QexGefg.jpg[/quote]
Nagroda dla Piasta to nagroda wręczana przez Ekstraklasę, co roku klub z najlepszą dyscypliną taką dostaje.
Miejsce całego kraju w klasyfikacji Fair Play daje mu dodatkowe miejsce w pucharach. Pod tym względem wszystko jest w porządku. Dodatkowe miejsce zajmuje kolejny zespół z ligi. Gdyby była taka szansa, to podrzuć mi proszę link do sejwa na, zobaczyłbym dlaczego był to Lech - może inne zespoły nie miały licencji na puchary?
[quote="Gietz"]Nagroda dla Piasta to nagroda wręczana przez Ekstraklasę, co roku klub z najlepszą dyscypliną taką dostaje.
Miejsce całego kraju w klasyfikacji Fair Play daje mu dodatkowe miejsce w pucharach. Pod tym względem wszystko jest w porządku. Dodatkowe miejsce zajmuje kolejny zespół z ligi. Gdyby była taka szansa, to podrzuć mi proszę link do sejwa na, zobaczyłbym dlaczego był to Lech - może inne zespoły nie miały licencji na puchary?[/quote]
Być może ale nie mam sejwa z tego okresu, w pewnym momencie wyłączyłem grę bez zapisu i nie gram, czekam na patcha.
czy jest tu jakaś osoba,która odnosi sukcesy grając środkiem ? Ja próbowałem WHU,Sociedad,Leverkusen i efekt był ten sam, ani diamentem,ani 3 napastników, w FM 14 takie ustawienia spisywały się wybornie,zwłaszcza 4-2-2-2 natomiast w obecnej edycji, atakowanie środkiem pola jest nierealne
Najnowsze posty