[quote="robal15"][quote="pikawa94"]Ja póki co się poddaje. Było naprawdę dobrze - gra wymagała lekkich poprawek w silniku meczowym + naprawy błędów nie dotyczących bezpośrednio meczu (zasady, znikające atrybuty itp.). Wyszedł jakiś patch i rozwalił wszystko to, co w silniku było na wielki +. Teraz:
- bramkarze plują piłki przed siebie na potęgę,
- obrońcy to statyści,
- rzut wolny z większości pozycji na boisku to 95% szans na zdobycie gola,
- kocioł przy rzutach rożnych w polu karnym to bezcenny widok,
- praktycznie brak jakiejkolwiek gry środkiem pola,
- sytuacji sam na sam nie widziałem już od dawna (większość akcji kończona jest dośrodkowaniem na głowę/nogę napastnika),
- strzelanie z dystansu na potęgę (czasem jest to ponad 80% strzałów oddanych przed obydwie drużyny),
i jeszcze dużo by wymieniać...[/quote]
Czyli mamy te same problemy o.O
Miałem wielką nadzieję, że patch wyjdzie w dniu premiery, ale jednak tak się nie stało. Teraz może minąć kilkanaście tygodni zanim go dostaniemy. Na szczęście jutro wychodzi nowy odgrzewany kotlet - Assassin's Creed.[/quote]
Patch wyszedł kilka minut temu, mam nadzieję że będzie dało się wreszcie grać
- bramkarze plują piłki przed siebie na potęgę,
- obrońcy to statyści,
- rzut wolny z większości pozycji na boisku to 95% szans na zdobycie gola,
- kocioł przy rzutach rożnych w polu karnym to bezcenny widok,
- praktycznie brak jakiejkolwiek gry środkiem pola,
- sytuacji sam na sam nie widziałem już od dawna (większość akcji kończona jest dośrodkowaniem na głowę/nogę napastnika),
- strzelanie z dystansu na potęgę (czasem jest to ponad 80% strzałów oddanych przed obydwie drużyny),
i jeszcze dużo by wymieniać...[/quote]
Czyli mamy te same problemy o.O
Miałem wielką nadzieję, że patch wyjdzie w dniu premiery, ale jednak tak się nie stało. Teraz może minąć kilkanaście tygodni zanim go dostaniemy. Na szczęście jutro wychodzi nowy odgrzewany kotlet - Assassin's Creed.[/quote]
Patch wyszedł kilka minut temu, mam nadzieję że będzie dało się wreszcie grać
Najnowsze posty