Nowa łatka 15.1.3

shoesalesman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.11.2014 13:22    #11
Nie tylko grę bramkarzy. Również obrońców, co przekłada się na obniżenie bramek padających z dośrodkowań co przekłada się na ilość bramek

n3sc Partyzant

0
11.11.2014 13:33    #12
[quote="robal15"]Ale ludzie mają efekt placebo xD

Wiecie w ogóle co ta łatka poprawiła? Tylko i wyłącznie grę bramkarzy, nic więcej.

Bez komentarza...[/quote]

No właśnie poprawiła gre bramkarzy i obrońców czyli automatycznie pada mniej bramek czyli to co napisałem, więc jaki efekt placebo ?
Czytanie ze zrozumieniem i myślenie nie boli :P
A o kontuzjach i kondycji po prostu napisałem dodatkowo

romantico Partyzant

0
11.11.2014 13:35    #13
[quote="shoesalesman"]Nie tylko grę bramkarzy. Również obrońców, co przekłada się na obniżenie bramek padających z dośrodkowań co przekłada się na ilość bramek[/quote]

Nie zauważyłem by obrońcy grali lepiej. ilość bramek wpadających po dośrodkowaniach w moim mniemaniu jest taka sama. Po tej łatce pojawił się bug dotyczący killer rożnych wykonywanych przez AI. Gra bramkarzy też jakoś istotnie nie została wzbogacona. Wysokie wyniki dalej się utrzymują, więc łatka, która coś zmieniła to tylko w umysłach speców z SI.

robal15 Młody aktywista

0
11.11.2014 13:46    #14
[quote="romantico"][quote="shoesalesman"]Nie tylko grę bramkarzy. Również obrońców, co przekłada się na obniżenie bramek padających z dośrodkowań co przekłada się na ilość bramek[/quote]

Nie zauważyłem by obrońcy grali lepiej. ilość bramek wpadających po dośrodkowaniach w moim mniemaniu jest taka sama. Po tej łatce pojawił się bug dotyczący killer rożnych wykonywanych przez AI. Gra bramkarzy też jakoś istotnie nie została wzbogacona. Wysokie wyniki dalej się utrzymują, więc łatka, która coś zmieniła to tylko w umysłach speców z SI.[/quote]

Oraz fanatyków, którzy potrafią wyobrazić sobie niestworzone rzeczy. Poprawili tylko grę bramkarzy, a oni piszą, że widać ogromną róznicą... buabuabua.

Hokejowe wyniki check
Brak gry środkiem check
Bierna postawa obrońców check
Brak logiki check

Sorry, ale ja tej WIELKIEJ różnicy nie widzę. Poprawili TYLKO bramkarza. Jest to jeden mały element nie rzutujący za bardzo na grę. Teraz będzie mniej goli wpadać po dobitkach, tylko tyle a może AŻ tyle.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.11.2014 o godz. 13:46

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

janko05 Partyzant

0
11.11.2014 15:10    #15
rozumiem, że po tej aktualizacji nie muszę od nowa rozpoczynać gry, by te zmiany były widoczne??

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.11.2014 15:10    #16
Skoro bramkarze są poprawieni to wam wyniki się nie zmieniają na niższe? To po co zmienialiby tych bramkarzy?

shoesalesman Partyzant

0
11.11.2014 15:22    #17
[quote="robal15"][quote="romantico"][quote="shoesalesman"]Nie tylko grę bramkarzy. Również obrońców, co przekłada się na obniżenie bramek padających z dośrodkowań co przekłada się na ilość bramek[/quote]

Nie zauważyłem by obrońcy grali lepiej. ilość bramek wpadających po dośrodkowaniach w moim mniemaniu jest taka sama. Po tej łatce pojawił się bug dotyczący killer rożnych wykonywanych przez AI. Gra bramkarzy też jakoś istotnie nie została wzbogacona. Wysokie wyniki dalej się utrzymują, więc łatka, która coś zmieniła to tylko w umysłach speców z SI.[/quote]

Oraz fanatyków, którzy potrafią wyobrazić sobie niestworzone rzeczy. Poprawili tylko grę bramkarzy, a oni piszą, że widać ogromną róznicą... buabuabua.
[/quote]

Gdzie napisałem, że "widać ogromną różnicę" ?

robal15 Młody aktywista

0
11.11.2014 15:27    #18
[quote="shoesalesman"]
Gdzie napisałem, że "widać ogromną różnicę" ?[/quote]

Nie Ty, inny użytkownik.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.11.2014 o godz. 15:27

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

87brzoza Partyzant

0
11.11.2014 15:54    #19
Czy trzeba zaczynać grę od nowa?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.11.2014 16:08    #20
po patchach nigdy nie trzeba, po aktualizacji bazy danych(wprowadzenie innych atrybutów piłkarzy, zmiana jakiś DANYCH wtedy jak się chce można zacząć od nowa)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.