Nowa łatka 15.1.3

marcinoo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.11.2014 22:03    #31
[quote="romantico"][quote="marcinoo"][quote="kedzior19"]U mnie kolejna kontuzja na 5 msc. Orlando Sa - 33 mecze 25 goli i kontuzja, wcześniej Vrdoljak, Duda, Radovic- wszystko 2-5 msc.[/quote]

aż chce się zacytować "Mam tak samo jak Ty":p, co mecz to kontuzje, i wszystkie w przedziale 4-7 tyg. I jak grać? mało realne ...[/quote]

U mnie 5 kontuzji pierwszego składu, lecz z ciekawości zobaczyłem jak przedstawiają się kontuzje u zespołów z mojej ligi i tu zaskoczenie ( gram Lechem) - pięć zespołów - zero kontuzji, cztery zespoły- jedna/dwie kontuzje, trzy zespoły - trzy kontuzje, cztery (*wraz ze mną) - powyżej 4 kontuzji. a jak u Was to się przedstawia?[/quote]

też sprawdziłem:) u mnie w tym momencie tylko 5 :) W Jadze i Cracovii 5, Korona i Lechia 4, Bełchatów,Górnik Z., Pogoń,Śląsk po 3, Ruch i Górnik Ł. czystko a reszta po 2.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.11.2014 22:07    #32
mam kontuzje max 3 tygodnie, maks 3 zawodników w kontuzji ale zazwyczaj jeden.
Co robię nie tak że mnie się to nie pojawia a wam aż nadto?

dyzioakaliryczny... Partyzant

0
11.11.2014 22:18    #33
kontuzje są wynikiem złych treningów, nigdy nie mam więcej niż 4-5 ludzi na L4,głównym problemem jest brak prostopadłych podań

romantico Partyzant

0
11.11.2014 22:23    #34
[quote="dyzioakalirycznykat"]kontuzje są wynikiem złych treningów, nigdy nie mam więcej niż 4-5 ludzi na L4,głównym problemem jest brak prostopadłych podań[/quote]

Jaja sobie robisz tak? Bo mam ustawiony najniższy poziom treningu i non stop 5-6 kontuzji, więc mistrzu treningu co zalecisz?

romantico Partyzant

0
11.11.2014 22:25    #35
[quote="Makaronczterojajeczny"]https://www.youtube.com/watch?v=Z4sY3c4iwLg&list=UURFiAtcSNPICy3SnqJv2hsw&index=1

Bramka cudo. Napastnik z szybkością 11 i przyśpieszeniem 10 dogonił i oszukał obrońcę z szybkością i przyśpieszeniem 11 . Skoro komputer oszukuje się sam, to nie dziwne , że musi też oszukiwać gracza. [/quote]

Bardzo podobny przypadek zgłosiłem na forum SI - tylko, że ja gram Lechem. Jak dla mnie ewidentny bug.

0
11.11.2014 22:30    #36
co innego kontuzja na wskutek treningu a co innego pod czas meczu,albo zły trening/słaba baza treningowa/ukryte atrubyty piłkarza-podatnośc na kontuzje,albo losowo pod czas meczu wylatują

flowproba Partyzant

0
12.11.2014 00:21    #37
Gram Milanem i nie doświadczyłem problemu z wysypem kontuzji. Martwi mnie jednak, że chyba ponad 50% bramek tracę ze stałych fragmentów.. W poprzednich FMach nie miałem z tym problemu, próbowałem już zmieniać ustawienia obrony rożnych ale dalej jak widzę piłkę w swoim rogu to przeczuwam bramkę :) podobnie z wolnymi z boku boiska.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
0
12.11.2014 10:36    #38
[quote="romantico"][quote="dyzioakalirycznykat"]kontuzje są wynikiem złych treningów, nigdy nie mam więcej niż 4-5 ludzi na L4,głównym problemem jest brak prostopadłych podań[/quote]

Jaja sobie robisz tak? Bo mam ustawiony najniższy poziom treningu i non stop 5-6 kontuzji, więc mistrzu treningu co zalecisz?[/quote]
Powiem szczerze: przestaję wierzyć w Twoje wpisy. Twierdzisz że masz każdy możliwy błąd jaki istnieje i piszesz o tym co chwilę.
Powtórzę to co napisałem w innym temacie: ilość kontuzji jest sprawdzana i porównywana z danymi rzeczywistymi i z opracowaniami naukowymi, to nie jest przypadek ...
[quote]Originally Posted by Neil Brock
There's no injury bug in game, the levels in game are if anything, slightly low compared to real life.

Things which increase injuries in game:

High training intensity
Non-match fit players playing matches
High intensity tactics
Injury prone players
Bad luck

If you see the Premier league injury table, you can see they're quite high - http://www.physi(...)able.php

Already this season, Man Utd have had 35 injuries and we're not even in December yet.[/quote]

druid78 Partyzant

0
12.11.2014 10:59    #39
" Jaja sobie robisz tak? Bo mam ustawiony najniższy poziom treningu i non stop 5-6 kontuzji, więc mistrzu treningu co zalecisz? "

Najniższy poziom treningu to właśnie najprostsza droga do tego, żeby po paru meczach mieć szpital w drużynie. Podstawa, to przed sezonem co najmniej 2-3 tygodnie intensywnego treningu wytrzymałościowego; w trakcie sezonu można już żonglować profilem treningu, ale nie zjeżdżać z intensywnością poniżej średniej, no, może poza wiosennymi seriami spotkań w trybie 2-3 dniowym.
Oczywiście jeżeli ma się niefart trzymać w drużynie sporą liczbę zawodników o dużej naturalnej podatności na urazy, to najlepszą metodą jest lista transferowa.

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 12.11.2014 o godz. 11:00

0
12.11.2014 11:13    #40
w tych mocniejszych klubach piłkarze mają dokładnie opisany profił,łącznie z ukrytymi typu podatnośc na kontuzje czy ambicja,natomiast w 6 lidze angielskiej grają pół amatorzy,trudno się dziwic,że trenując na pastwisku odnoszą urazy,ja mam zawsze w presezonie wysokie obiciążenia czy to kondycja czy ofensywa,nigdy nie mam szpitala w drużynie ,gram od FM 2009 i nie pamiętam abym kiedykolwiek posiadał pół składu na L4

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution