Nowa łatka 15.1.3

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2014 21:08    #41
[quote="romantico"][quote="dyzioakalirycznykat"]kontuzje są wynikiem złych treningów, nigdy nie mam więcej niż 4-5 ludzi na L4,głównym problemem jest brak prostopadłych podań[/quote]

Jaja sobie robisz tak? Bo mam ustawiony najniższy poziom treningu i non stop 5-6 kontuzji, więc mistrzu treningu co zalecisz?[/quote]

ja zauważyłem taką prawidłowość, po meczu wszyscy są u mnie zmęczeni(tak się domyślam ale tego nie wiem) więc wchodzę w zakładkę trening i klikam w kółeczko "zmęczeni po ostatnim meczu". Daję wszystkim jeden dzień wolnego.
Jak ktoś jest na kontuzji to wysyłam go na urlop jednotygodniowy. Po co się mają "męczyć" w klubie.
Zdarzają mi się wyniki 1:4 mimo gola w pierwszej minucie meczu :)
Zdarza się odrobić 0:1 na 4:3, wszystko jest możliwe.

=============================
NIE WIEM KOMU ZGŁOSIĆ A TEMAT PEWNIE CZYTA DUŻA LICZBA OSÓB WIĘC PISZĘ TUTAJ:

Męczą mnie wybajane piłki za bramkę a nie do przodu, jest zła animacja moim zdaniem. Koleś obraca się i wybija za swoją bramkę zamiast na luzie do przodu na "uwolnienie".
Miałem błąd ze strzelaniem karnego. Koleś mający 2 bramki podszedł i zmarnował jedenastkę mimo, że nie był wyznaczony. Pierwszy raz mi się to zdarzyło spośród wszsytkich moich gier w FM, wcześniej mogłobyć to spowodowane tym, że i tak głównie bramki(zwykłe) strzelali dobrze strzelający karne napastnicy a nie pomocnik z niskimi "11".
niepoprawione stare "gpp" w nagłówku zamiast na przykłąd "PK"- nowy atrybut "pierwszy kontakt"
odzywanie się do piłkarza w liczbie mnogiej, "możecie" "byliście"(chodzi tu o rozmowy motywacyjne)
wartość afrykańczyka który przyszedł za friko do 6 ligii jest obecnie diabelska

0
12.11.2014 21:12    #42
a co do zadowolenia z treningu to wystarczy przeczytać podpowiedź gry najeżdżając na znak zapytania.
Nie pamiętam w której to było zakłądce ale jest około 7 przyczyn dlaczego jest zły
Przykładowo.
Zły trening drużyny
zły trening pozycji,
zły trening przedmeczowy
za duże obciążenia
za słaba baza treningowa
za słabi trenerzy

Fajni,e że jest to chociaż tłumaczone osobom które nie miały z grą styczności albo dla osób, które znają grę a i tak ich zaskakuje :)

kell1987 Partyzant

0
12.11.2014 21:18    #43
Miałem błąd ze strzelaniem karnego. Koleś mający 2 bramki podszedł i zmarnował jedenastkę mimo, że nie był wyznaczony. Pierwszy raz mi się to zdarzyło spośród wszsytkich moich gier w FM, wcześniej mogłobyć to spowodowane tym, że i tak głównie bramki(zwykłe) strzelali dobrze strzelający karne napastnicy a nie pomocnik z niskimi "11".

zawsze bylo tak ze strzelal ten co mial dwa gole, zeby miec hattricka

0
12.11.2014 21:48    #44
ale ja napisałem, że tego nie zauważyłem bo do karnych i tak była wyznaczona osoba, która u mnie strzelała większość bramek, więc nie zauważyłem buga, kumasz? ;)

Warto to poprawić moim zdaniem.

kell1987 Partyzant

0
12.11.2014 21:53    #45
[quote="myfunnygame"]ale ja napisałem, że tego nie zauważyłem bo do karnych i tak była wyznaczona osoba, która u mnie strzelała większość bramek, więc nie zauważyłem buga, kumasz? ;)

Warto to poprawić moim zdaniem.[/quote]

a czy Ty kumasz, ze tak jest mimo wyznaczenia kogoś i skoro tego nie zauważyłeś tzn że dość krótko grasz. Juz w poprzadnich edycjach wiele osob pisalo, że można by to zmienić, ale to wciąż jest i myślę, że tak będzie

0
12.11.2014 22:02    #46
[quote="kell1987"][quote="myfunnygame"]ale ja napisałem, że tego nie zauważyłem bo do karnych i tak była wyznaczona osoba, która u mnie strzelała większość bramek, więc nie zauważyłem buga, kumasz? ;)

a czy Ty kumasz, ze tak jest mimo wyznaczenia kogoś i skoro tego nie zauważyłeś tzn że dość krótko grasz. Juz w poprzadnich edycjach wiele osob pisalo, że można by to zmienić, ale to wciąż jest i myślę, że tak będzie[/quote]

JA PIERDOLE,
patrz w zespole mam jednego kolesia który strzela wszystkie bramki a w dodatku wystawiam go jako JEDYNEGO piłkarza do "11".
I teraz jest ta zabugowana sytuacja czyli mam karnego i strzlea go koleś który ma już 2 bramki. Tylko wyobraź sobie ze te dwie bramki strzeliła osoba która i tak jest wyznaczona do karnego bo nikt więcej nie zdobywa więcej niż jedngo gola w moim zespole...
Przecież znam ten błąd z forum ale go nie miałem jak zauważyć skoro Moss strzelał po 2-3 bramki w meczu a miał u mnie karne na "20" więc i tak był wyznaczony do "11".

Ale co tam, gram krótko w tą serię. Buahahahaha.
niech to w końcu poprawią bo mnie wkurwili tym jednym skryptem bardziej niż golami po dośrodkowaniach.

EDIT: Jak jest oferta kontraktowa i jest jakieś 0 to klikając na plus nic się nie dzieje, trzeba kliknąć aby rozwinęła się lista kontekstowa i dopiero stamtąd coś wybrać i zmodyfikować do np. 10 zł :)

^Kolejny bug.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.11.2014 o godz. 22:04

kell1987 Partyzant

0
12.11.2014 22:34    #47
[quote="myfunnygame"][quote="kell1987"][quote="myfunnygame"]ale ja napisałem, że tego nie zauważyłem bo do karnych i tak była wyznaczona osoba, która u mnie strzelała większość bramek, więc nie zauważyłem buga, kumasz? ;)

a czy Ty kumasz, ze tak jest mimo wyznaczenia kogoś i skoro tego nie zauważyłeś tzn że dość krótko grasz. Juz w poprzadnich edycjach wiele osob pisalo, że można by to zmienić, ale to wciąż jest i myślę, że tak będzie[/quote]

JA PIERDOLE,
patrz w zespole mam jednego kolesia który strzela wszystkie bramki a w dodatku wystawiam go jako JEDYNEGO piłkarza do "11".
I teraz jest ta zabugowana sytuacja czyli mam karnego i strzlea go koleś który ma już 2 bramki. Tylko wyobraź sobie ze te dwie bramki strzeliła osoba która i tak jest wyznaczona do karnego bo nikt więcej nie zdobywa więcej niż jedngo gola w moim zespole...
Przecież znam ten błąd z forum ale go nie miałem jak zauważyć skoro Moss strzelał po 2-3 bramki w meczu a miał u mnie karne na "20" więc i tak był wyznaczony do "11".

Ale co tam, gram krótko w tą serię. Buahahahaha.
niech to w końcu poprawią bo mnie wkurwili tym jednym skryptem bardziej niż golami po dośrodkowaniach.

EDIT: Jak jest oferta kontraktowa i jest jakieś 0 to klikając na plus nic się nie dzieje, trzeba kliknąć aby rozwinęła się lista kontekstowa i dopiero stamtąd coś wybrać i zmodyfikować do np. 10 zł :)

^Kolejny bug.[/quote]

ale chyba nie rozumiesz o co mi chodzi, ten Twoj blad byl w FM14, 13, 12, 11 itp. więc nie chodzi mi o to, że krótko grasz w FM15 tylko, że w całą serie

0
13.11.2014 03:03    #48
ehh widzę ze się nie dogadamy!
Dlaczego skoro wiesz o tym, że jest taki bug nie naprawiono tego od tylu lat? :)

robal15 Młody aktywista

0
13.11.2014 13:22    #49
[quote="myfunnygame"]Dlaczego skoro wiesz o tym, że jest taki bug nie naprawiono tego od tylu lat? :)[/quote]

Głupie pytanie. Przecież co roku dostajemy te same błędy. Ostatnia łatka je naprawi, tylko po żeby one wróciły w kolejnej edycji.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

19kaesiak46 Partyzant

0
13.11.2014 14:24    #50
też wam bramki padają jak w hokeju ? co akcja to gol albo dla jednej albo dla drugiej drużyny. I zazwyczaj jest to gol z długiego podania przez Obrońcę do Pomocnika albo Napastnika ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution