FM 15 się zawiesza

MatiMen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.11.2014, 23:32    Pytanie
Witam! Mam następujący problem: otóż co jakiś czas(mniej wiecej co 20 wirtualnych dni) gra mi się zawiesza, nie mogę wyjść z niej, wejść na pulpit, ani kombinacja alt+ctrl+del nie działa, jedynym ratunkiem jest reset kompa. Mam Win8, orginalnego FM oraz najowsze strowniki nvidia, .NET Framework 4 oraz DirectX. Macie jakieś pomysły jak mi pomóc, bo na prawdę jest to irytujące? Z góry dzięki!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.11.2014 03:37    #1
ciężo z tych danych coś wywnioskować, nie masz jakiegoś wirusa na kompie albo aktualizacja z nVidia ci coś pokopała?
Ja jak robie aktualke gtxa to zawsze po przekroczeniu 100% mam takie jakby odświeżenie ekranu i potem nie mogę zrobić nic w żadnym oknie póki nie wyłączę fm z menedzera zadan. Mogę przełącząc się do innych okien ale w nich nic nie mogę zrobić :) taka sytuacja.

Może masz coś co leci w tle i zakłóca rozgrywkę, może mało RAMu albo dysk HDD a nie SSD. Uj to jeden wie :)

MatiMen Partyzant

0
17.11.2014 13:18    #2
No właśnie próbowałem odinstalować sterowniki od karty i zainstalować starsze i najnowsze i wersję beta, ale nic to nie pomaga. Nie gram na 3d więc może spróbuję zagrać tylko na zintegrowanej, a wirusa nie mam żadnego. Próbowałem też usuwać foldery "preferences" oraz "cache", ale to i tak nie pomaga.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.