ja miałem tylko 2 crashe odkąd mam grę, więc na to nie narzekam. Podejrzewam że to kwestia czysto indywidualna, ale czym spowodowana to nie mam pojęcia. Co do silnika meczowego, to po części podzielam obie wasze opinie. Zdecydowanie silnik 15 jest lepszy, bardziej elastyczny, dający wiecej opcji, oddający to co chcemy w naszej taktyce - a z drugiej strony chyba bardziej narażony na błędy przez jego "wielkość".
Błąd w kryciu przy wrzutkach, rożnych jest tak nagminny że skutecznie zniechęca do gry. Czekam na patch, który, miejmy nadzieję, poprawi to cholerstwo.
Co śmieszne: próbowałem krycia indywidualnego (na skrzydłowych i środkowym napastniku) żeby zapobiec wrzutkom, wiecie co się stało? Obrońcy zeszli do środka, zostawiając skrzydłowych bez opieki (haha), drużyna przeciwna non stop przechodziła do kontrataku 6 na 1 (+bramkarz) i masowo marnowała 300% sytuacje. Mecz wygrałem 4-1, żałuję, że go nie zapisałem. Tłumaczę sobie to tak: istnieje w grze problem z wrzutkami, które są zbyt skuteczne. Ustawiamy krycie,żeby skrzydłowi mieli ograniczone opcje na wrzutki. Gra wychodzi z założenia, że musi więc ograniczyć bramki z dośrodkowań i robi to w przewrotny sposób. Daje mimo wszystko więcej okazji na dośrodkowania, ale upośledza wykończenie drużyny atakującej. Czyli cel CZĘŚCIOWO zostaje osiągnięty ;D
Bawi mnie ten Menager i irytuje, ma tyle błędów, a mimo wszystko jakoś mnie do niego ciągnie
Najnowsze posty