Czy istnieje może jakiś program (coś jak ten scout - wgrywamy save i szukamy talenciaków - osobiście nie używam bo zabija to radość z samodzielnego szukania) do wyszukiwania ID zawodnika - uruchamiam go ,wpisuję np. Marek Citko i wyświetla mi ID tego gracza,a także w drugą stronę - wpisuję ID a wyświetla mi dane gracza.Wiem że można uzyskać ID zawodników włączając odpowiednią opcję w grze ale tak z ciekawości się zapytam bo nie chce mi się wypisywać na kartkach setek nazwisk i numerów do nich
.da się zrobić taki plik config.xml że wrzucam do niego id zawodników z różnych klubów,często nawet jakiś egzotycznych i przypisuję to do zdjęć w JEDNYM pliku a nie bawię się w robienie czegoś w stylu - 1 klub - zawodnicy danej drużyny - 1 config itd.Chodzi mi o własnoręczne stworzenie facepacka w którym uzupełniłbym składy niektórych drużyn o zdjęcia zawodników ,które nie zostały nigdzie uwzględnione.Uff mam nadzieję że jasno napisałem o co mi chodzi
.da się zrobić taki plik config.xml że wrzucam do niego id zawodników z różnych klubów,często nawet jakiś egzotycznych i przypisuję to do zdjęć w JEDNYM pliku a nie bawię się w robienie czegoś w stylu - 1 klub - zawodnicy danej drużyny - 1 config itd.Chodzi mi o własnoręczne stworzenie facepacka w którym uzupełniłbym składy niektórych drużyn o zdjęcia zawodników ,które nie zostały nigdzie uwzględnione.Uff mam nadzieję że jasno napisałem o co mi chodzi
Najnowsze posty