Ok, stwierdziłem że dam jeszcze jedną szansę FM15. Zacząłem karierę herthą berlin. Ustawiłem taktykę, poszukałem sobie piłkarzy, których będę mógł kupić, przestawiłem trochę spotkań towarzyskich.
Kliknąłem "kontynuuj" 2 kontuzje głównych piłkarzy.
Kliknąłem "kontynuuj" raz jeszcze - kolejna kontuzja głównego piłkarza.
Wcisnąłem alt+f4 i grę odinstalowuję.
I niech przyjdzie Gietz i mi powie, że tak ma być, że to realistyczne etc.
Kontuzje to loteria i wiem o tym z doświadczenia. Raz zaczynając karierę Man Utd kontuzji mnóstwo, a raz w ogóle (identyczny trening, spotkania towarzyskie, taktyka....).
I powiem tak - przedtem pograłem trochę jeszcze w FM14 i każdemu to radzę, wyłączyć ten bubel, wrócić do 14 i okazuje się, że można... A kto broni 15, niech włączy 14 i tak rozegra kilka spotkań. Tyle ja mam do powiedzenia, wypowiadam się po raz ostatni (mam nadzieję, że na tyle mam silną wolę), bo fma mam zamiar nigdy więcej nie kupować za to, co nam - graczom - robią.
Dziękuję, dobranoc.
Kliknąłem "kontynuuj" 2 kontuzje głównych piłkarzy.
Kliknąłem "kontynuuj" raz jeszcze - kolejna kontuzja głównego piłkarza.
Wcisnąłem alt+f4 i grę odinstalowuję.
I niech przyjdzie Gietz i mi powie, że tak ma być, że to realistyczne etc.
Kontuzje to loteria i wiem o tym z doświadczenia. Raz zaczynając karierę Man Utd kontuzji mnóstwo, a raz w ogóle (identyczny trening, spotkania towarzyskie, taktyka....).
I powiem tak - przedtem pograłem trochę jeszcze w FM14 i każdemu to radzę, wyłączyć ten bubel, wrócić do 14 i okazuje się, że można... A kto broni 15, niech włączy 14 i tak rozegra kilka spotkań. Tyle ja mam do powiedzenia, wypowiadam się po raz ostatni (mam nadzieję, że na tyle mam silną wolę), bo fma mam zamiar nigdy więcej nie kupować za to, co nam - graczom - robią.
Dziękuję, dobranoc.
Najnowsze posty