Fatalna gra, bija mnie zera

2paclife88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2014, 08:49    Pytanie
Witam,

Na wstepnie przepraszam za brak polskich znakow. Sprawa wyglada tak. Gram od pewnego czasu w FM 2014 i mam dosc dziwny problem. CHodzi o to, ze moja obrona lub zespol gra po prostu fatalnie... Porobowalem zmian roznych, taktyka, ustawienia ale dalej to samo. Wrecz powiem tak, "leja mnie zera". Dla przykladu gram teraz Arsenalem, i majac naprawde dobry sklad : ...

Hulk
Ozil - Isco - Sanchez
Arteta - Khedira
Alaba - Mertesacker - Koscielny - Debuchy
Szczesny

... dostaje wciry od naprawde slabych zespolow. W poprzednich fmach nie bylo z tym problemow. Moi obroncy wrecz "tancza" jak przeciwnik atakuje. Nic nie robia, 0 wzlizgow, nic... 0 ataku na napastnikow czy pomocnikow. Szczesny tez puszcza przy tym dosc dziwne gole. Nie wiem czy to problem gry czy cos ja musze jeszcze pozmieniac.

Pozdrawiam

Joel_Tshibamba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2014 11:40    #1
Raczej ty musisz coś pozmieniać, choć co my ci mamy powiedzieć, jak nawet nie zamieściłeś żadnego screena obecnej taktyki i poleceń dla zawodników. Ale ja też przy początkach gry w FM 2014 kompletnie nie umiałem stworzyć żadnej taktyki, więc przerzuciłem się na FM 2013. Teraz powróciłem do FM 2014 i udało mi się wreszcie wgryźć w grę i śmiem twierdzić, że zrobiłem killer taktykę :).
10 sezonów w As Roma. Zapraszam do czytania :)
http://tshib(...)ca_.html
Zapraszam do udziału w konkursie:
http://tshib(...)owadzeni

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.