[quote="x men"]To dobrze że to wszystko ma jakieś odzwierciedlenie w rzeczywistości i że jest monitotowoane co do każdego szczegółu i uaktualniane a co do Wernze to nawet moze i kasy nie przelewa, ale sprowadził zawodników, co prawda w większości słabych (może wiosna sprowadzą jakąś gwiazdeczkę), ale może inni przyjdą właściciele, którzy będą nadal działać tak jak on na pasku menadżerów, ale sprowadzą lepszych zawodników bo oni chyba nie docenili Ekstraklasy bo można tak jak np kiedyś fo West Hamu Teveza sprowadzić a nie dawać pieniędzy na klub tylko lepszej klasy zawodników taki moedel też jest popularny wśród właścicieli - menadżerów. Chodziło o lekkie wzrosty bo myślę że to nic takiego wiem ze Cię nie namówię, ale dobre to, ze tam można tak szczegółowo wszystko określić i pododawać, i myślę ze inne kraję są zbyt podrasowane niż Polska ale to tylko moje zdanie. Ten przepis o UE spowoduje może lepszej jakości zawodników spoza UE i mniejszą ilość.
Na Koronę podobno jacyś niemcy się napalają.. Ruch ma dużych sposnsorów a jeszcze wieksze długi, sam jestem ciekaw jak to sie potocze w rzeczywstości i w następnych FMach.[/quote]
Z moich informacji bycie sponsorem ruchu a dawanie kasy to dwie różne sprawy
Dziś czytałem że ów klubik jest zadłużony na kilkadziesiąt milionów PLN, tylko ze o tym media milczą. O 7mln długu GieKSy wiedzą prawie wszyscy a trzymają się te długi przez to że przez pewien okres rządził u nas Król...
Może nie finanse ale jestem ciekaw jaka będzie baza treningowa w FM dla klubu ManCity po ich ostatniej odsłonie 'obozu treningowego'
Na Koronę podobno jacyś niemcy się napalają.. Ruch ma dużych sposnsorów a jeszcze wieksze długi, sam jestem ciekaw jak to sie potocze w rzeczywstości i w następnych FMach.[/quote]
Z moich informacji bycie sponsorem ruchu a dawanie kasy to dwie różne sprawy
Dziś czytałem że ów klubik jest zadłużony na kilkadziesiąt milionów PLN, tylko ze o tym media milczą. O 7mln długu GieKSy wiedzą prawie wszyscy a trzymają się te długi przez to że przez pewien okres rządził u nas Król...
Może nie finanse ale jestem ciekaw jaka będzie baza treningowa w FM dla klubu ManCity po ich ostatniej odsłonie 'obozu treningowego'
Najnowsze posty