[quote="pikawa94"]Niesprawiedliwość w tej grze na prawdę nie zna umiaru.
Mecz PP z Granatem Skarżysko - 14 strzałów moich, 8 celnych, 7 100% okazji i 1 bramka. Za to rywal 3 strzały, 1 celny, 1 bramka. Sędzia doliczył +3 minuty, a w 96 podyktował karnego i 2:1 w łeb. Czym sobie na to zasłużyłem? (pomijam już fakt, że to 3 taki mecz z rzędu) :<
Już pomijam fakt, że i w przesimowanych meczach sytuacja wygląda dziwnie - nawet Legia dostała w łeb od placków. Liczę na finał Granat Skarżysko vs. Bytovia Bytów. Bo w 5 rnd. już ponad połowa ekstraklasy za burtą... :>[/quote]
Wybrzeż Kości Słoniowej- Republika Południowej Afryki U20 2:3. Strzały 23(13) 8(4).Ostatnia bramka w 90 minucie. Porównajmy to z meczami ligowymi mojego Alsager. Alsager -Glossop 11(2) do 17(10) i St Helens- Alsager 24(9) do 3(1), Oba mecze Alsager przegrał sromotnie . Pierwszy 0:5 drugi 4:0. Jak widać przy tym samym "wyniku" gracz przegrywa z komputerem 2:3. To się nazywa ;albo dyspozycja dnia, albo Legia w Turcji. Pokazuje to , że gracz jest traktowany nierówno.Ten pierwszy mecz powinienem wygrać minimum 2:0.
Rewanż w RPA wygrywam na tym samym ustawieniu 4:2. Strzały 14(9) do 18(3). Widac więc , że mój wynik zależy od szczęścia i jest tylko losowany. Skuteczność WKS wynosi w tym dwumeczu 3,6 strzału na bramkę gdy rywala 1,4 strzału czyli 2,5 raza więcej. Proszę zauważyć, że awansowałem z tego dwumeczu a więc ustawienie nie było złe.
Alsager z sześciu ligowych meczy wygrał tylko jeden. Był to jedyny mecz, w którym rywal nie strzelił bramki z pierwszego celnego strzału. Dokonał tego Alsager, a więc skutecznośc pierwszego celnego strzału dla gracza i komputera wynosi w sumie 100 procent.
Przeciwnik potrzebował 2,4 strzału by zdobyć bramkę, a gracz 3,5.
W szóstym meczu remis. Ja sześć strzałów i dwie bramki, a rywal 3 i 2 bramki. Biorę inne wyniki 2:2 z tej kolejki.Oddałem w tej kolejce, tylko dla wyników 2:2, najwięcej celnych strzałów ,a przeciwko mojej drużynie oddano ich najmniej. Żeby wygrać w tej kolejce 3:2 (2 mecze) wystarczyło komputerowi 6 strzałów celnych, a 2:0 tylko cztery celne. Analiza ostatniej kolejki pokazuje, że jestem jedyną drużyną, która oddała znacznie wiecej strzałów celnych niż rywal i nie zdobyła kompletu punktów.To jest śmieszne.
// Edytowano 28 razy, ostatni raz 13.12.2014 o godz. 18:23
Najnowsze posty