[quote="DeV"]qAd. widzisz kwestia gustu. Ja grąłem dużo w fm12, jeszcze więcej w fm13 (uważam go za lepszego choćby przez wprowadzenie kolizji w silniku 3d) fm114 pominąłem i teraz zaczynam zabawę z fm15. To co już widzę. Dużo ciekawsza gra zawodników z piłką, więcej "widzą", ciekawiej podają, są fajne prostopadłe podania, ba nawet podają podkręcając piłki, albo górą. To mi się podoba. Za to nie ogarniam jeszcze gry w defensywie. Być może to nieznajomość taktyki wychodzi. Ogólnie mecze lepiej się ogląda. Zmiany interfacu, rozmów itp dupereli zbędne ale cos musieli zrobić żeby sprzedać "nowy" produkt
To jak panowie, da się wyłączyć w jakiś sposób tą połprzezroczytość okienek w czasie meczu? Nic na tym cholerstwie nie widać po chwili :/
Slayer666 jak miał przerwe w treningach prawie miesiąc to nie dziwne, że spadają. Mogą spać albo mała szansa, że się nie zmienią przy takiej przerwie. Tak było i w starszych fmach. Ogólnie jak testowałem w fm13 to wyniki treningów były często losowe, potrafiły spaść, nie zmienić się, albo wzrosnąć. No i ja raz w miesiącu robiłem rozmowe z każdym żeby się brął do treningów bo się obija. Ale niee mam pewności czy to pomagało czy tyllko podnosiło morale
[/quote]
DeV a nie lepiej Ci wylaczyć te okienka w czasie meczu - kliknij w chmurkę (obok ustawien szybkosci meczu etc) i wejdz w ustawienia komentarzy - tam można je wyłączyć lub mocno ograniczyć.
Najnowsze posty