Witam, prowadzę Barcelonę w FM 14, już drugi sezon. Niestety nie ciekawie stało się z Barceloną 'B' i niestety w poprzednim sezonie spadła z Ligi adelante, i trener Eusebio został zwolniony i tu zauważyłem pewien błąd. Nikt nie objął Barcelony B, ja nie mogę nikogo tam wsadzić z sztabu ponieważ Barcelona B jest traktowana w FM 14 jako klub patronacki dla mnie, więc co najwyżej mogę brać od nich zawodników i im dawać moich. Czy da się to jakoś załatwić? Fajnie by było jakby awansowali do Ligi Adelante z powrotem, ułatwia mi to rozwój juniorów. Gdyż mogą się ogrywać i nie muszę ich wypożyczać tylko mogę w każdej chwili mieć ich z powrotem.
Drugie pytanko, zostawiłem trening pierwszego zespołu dla asystenta, nie miałem żadnych uwag aż gdy Messi nie zaczął się skarżyć o słaba jakość treningu ofensywnego. Na początku to olałem, ale gdy Messiemu spadły atrybuty ofensywne to zacząłem sprawdzać. Okazało się, że asystent trenował głównie TAKTYKĘ! Trening ofensywny to przez cały sezon 0% ! Jak to możliwe? Teraz sam przejąłem trening, ale nie bardzo wiem jak go ustawiać. Co najlepiej trenować przez sezon? Na razie cały miesiąc trenowałem Ofensywę i wskoczyło na 6%.
Drugie pytanko, zostawiłem trening pierwszego zespołu dla asystenta, nie miałem żadnych uwag aż gdy Messi nie zaczął się skarżyć o słaba jakość treningu ofensywnego. Na początku to olałem, ale gdy Messiemu spadły atrybuty ofensywne to zacząłem sprawdzać. Okazało się, że asystent trenował głównie TAKTYKĘ! Trening ofensywny to przez cały sezon 0% ! Jak to możliwe? Teraz sam przejąłem trening, ale nie bardzo wiem jak go ustawiać. Co najlepiej trenować przez sezon? Na razie cały miesiąc trenowałem Ofensywę i wskoczyło na 6%.
Najnowsze posty