NIKT NIE CHCE KUPIC MOICH ZAWODNIKÓW

Darein Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.01.2015, 01:43    Pytanie
gram spartakiem moskwa 6 sezon mimo posiadania takich talentów jak gabriel barbosa , hector villalba , john hou saeter , steven caulcker , youri tielemans nikt nie składa za nich ofert sa zainteresowania ale poza tym nikt nigdy nawet zapytania nie zlożył to samo miałem jak grałem wczesniej Aekiem ateny dużo młodych dobrych zawodników mimo to nikt ich nie chce.

kalidorek Partyzant

0
16.01.2015 08:50    #1
A graja? Jesli zawodnik gra non stop i gra dobrze to sie znajdzie kupiec. Mialem tak kilka razy w Polsce. Inne kluby byly zainteresowane i tyle.

Darein Partyzant

0
16.01.2015 14:39    #2
No jasne że grają maja oceny powyżej 7.20 kazdy i nic w starych fm-ach już daawno chociaż jednego bym sprzedał za 50-60 mln a teraz żadnych ofert ani nic przez 6 sezonów zeby zadnego gracza nie móc sprzedać to jest przegiecie wydaje mi sie ze to błąd

adson43 Partyzant

0
17.01.2015 21:43    #3
Zgadzam się z przedmówcą. Coś z tym jest zupełnie nie tak. Dam dwa przykłady z mojego Peterborough (mogę poprzeć screenami). Gerard Moreno. 3 sezony mój najlepszy strzelec w 74 meczach 50 bramek. Warty 10 mln, chce go sprzedać daje cenę 20 mln...nic, i nikt nie jest zainteresowany. Daje zniżkę do 17...dalej nic. Nawet za 10 mln nikt go nie chce...Ciekawe. Thorgan Hazard, gra cały sezon ok. 20 meczy w sezone. 14 bramek, 22 asysty. Wart 11 mln euro. daje kwote 15..nikt i nic. Więc NAPEWNO coś z transferami jest nie tak

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.