[quote="El_Nino88"]Dopiero zaczynam grać w nową odsłonę managera od SI, ale już teraz denerwuje mnie pewna rzecz. Nie wiem do tego czego jest to kwestia.
Otóż, cały interfejs gry strasznie mi zamula, w różnych opcjach ( otwarcie nowej wiadomości, przejście do profilu piłkarza, zmiana kwoty transferowej itd.) muszę klikać kilkukrotnie na przycisk żeby rozpocząć mecz chociażby. I to nie jest tak, że cały czas tak się dzieje. Chwilę zapierdziela wszytko jak królik Duracel, żeby po chwili zacząć mulić. Nie wydaje mi się żeby to była wina laptopa:
Asus G53SW - może nie najnowszy ale gry o dużo wyższych wymaganiach działają na full detalach płynnie.
Intel Core i5 2410M, 4x2,3GHz
4 GB RAM
GeForce GTX460M 1,5GB RAM
500GB HDD 5400rpm
Zastanawiam się czy to przypadkiem nie wina dysku, ale jeszcze wczoraj uruchamiałem FM 2014 i wszystko działa szybko i płynnie na karierze z 2024 roku.
Co może być przyczyną? Może w ustawieniach interfejsu da się wyłączyć jakieś wodotryski...
Strasznie to uciążliwe jest...[/quote]
Miałem podobnie po zminimalizowaniu gry do paska - pomagał jedynie jej restart. Działo się tak co hm... może 10 zminimalizowanie i nie znalazłem sposobu na obejście tego... Gra śmiga mi na SSD.
Jeżeli dużo więcej osób tak nie ma to problem widzę jedynie w karcie graficznej (może sterowniki?) - też posiadam GTX460 i to tu może tkwić problem :>
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.01.2015 o godz. 13:02
Najnowsze posty