@ gucioprawda
Dzięki za wszystkie informacje.
@ zolahc
Ok, rozumiem, że może być to tak jak mówisz. A masło maślane? Czemu?
Pytanie miałem konkretne , choć wiadomo, że pewne zagadnienia są na tyle skomplikowane, że trudno na forum w formie pisemnej przekazać o co konkretnie chodzi. Tak czy siak chodziło mi o to, czy to jest tak, że za wicemistrzostwo Holandii dostaję jakieś punkty, albo też na ile "doceniane" jest przez grę i pkt. reputacji osiągnięcie wicemistrzostwa świata z całkowicie niespodziewaną na tym miejscu reprą. I właśnie zastanawiałem się, jak to działa i czy to wicemistrzostwo świata (po którym spodziewałem się od razu skoku reputacji) na tyle mi nabiło tych pkt. że teraz mogę się spodziewać po jakimś jednym lepszym wyniku skoku, czy też trzeba wygrywać same puchary i mistrzostwa a np. wicemistrzostwo Holandii (PSV jest prawie nie do złapania) czy awans do grupy LM nie za bardzo są w FMie cenione.
Ale też domyślam się, że na te pytania nie da się tak jednoznacznie odpowiedzieć, a osobiście nie korzystam z żadnych dodatkowych programów na ten moment więc nie znam tych mechanizmów. Wiem tyle, że nie posiadałem się z radości i satysfakcji po tym, jak naszą niezbyt potężną przecież kadrę doprowadziłem do finału mundialu pokonując m.in. Kolumbię, Niemcy i Argentynę, a potem się rozczarowałem widząc, że FM uznał, iż selekcjoner 2. drużyny na świecie, który sprawił największą sensację dekady, dalej nie jest rozpoznawalny nawet w Europie, a co najwyżej "krajowo" ;-)
Najnowsze posty