FM 2012 - problem z Pucharem Holandii

Alessandro_DK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2015, 00:57    Pytanie
Witam

Mam problem który opiszę poniżej, a żeby nie zakładać kolejnego wątku zadam jeszcze drugie pytanie z innej beczki które również mnie nurtuje. Oto pytania:

1. Jesienią 2015 roku dodałem m.in. Holandię do "grywalnych" lig. Było info w statusie gry że dodane ligi ruszą dopiero od przyszłego sezonu czyli lipiec 2016(rozumiem, że z jakichś powodów tak musi być że liga nie może wskoczyć od razu?). Po ponad roku, czyli w styczniu 2017, kiedy liga holenderska była już grywalna, dostałem ofertę pracy z Vitesse i przyjąłem ją. Chciałem sprawdzić po przyjściu jak sobie radzi mój nowy klub we wszystkich rozgrywkach i ku mojemu zdziwieniu nie był w aktualnym sezonie rozgrywany Puchar Holandii. Na stronie Pucharu było info że rozgrywki zostaną rozpoczęte (czy tam wylosowane) bodaj 20.07.2017 czyli od nowego sezonu. Kiedy owy sezon się zaczął, spojrzałem znowu na ten Puchar żeby zobaczyć kiedy będzie losowanie itp. Wchodzę a tam info, że Puchar rozpocznie się w lipcu 2019!!! Czy ktoś z was spotkał się z podobnym problemem, że puchar po prostu nie jest rozgrywany w kolejnych sezonach? To jakiś bug czy jak?

2. Jak podwyższyć renomę klubu w oczekiwaniach zarządu? Tam gdzie są te paski właśnie z renomą, rozgrywkami, płacami i atmosferą. Osiągam dobre wyniki, wszystko jest cacy a renoma zawsze ma najmniejszy pasek.

Dzięki za odpowiedzi:)

Alessandro_DK Partyzant

0
06.02.2015 18:05    #1
Wybaczcie że post pod postem ale dodam, że pytanie nr 2 już nieaktualne. Natomiast z tym pucharem Holandii po prostu nie łapię... Jak może się wciąż przesuwać na następny rok albo 2 lata do przodu? Czy to jakiś bug w grze? A to troszkę psuje zabawę bo jednak zawsze puchar kraju to fajna odmiana...

gucioprawda Młody aktywista

0
06.02.2015 23:02    #2
Wygląda na buga w grze. FM 2012 był pod względem dodawania lig zabugowany zdrowo.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.02.2015 o godz. 23:02

Alessandro_DK Partyzant

0
08.02.2015 03:40    #3
No tak, pewnie masz rację. Może to niewielkie pocieszenie ale przynajmniej wiadomo że trzeba się z tym pogodzić;) Choć miałem nadzieję, że to będzie jeden z takich "powszechnych" problemów w FMowym światku, jak to ma miejsce choćby w przypadku crash dumps czy tego typu problemów a tymczasem chyba mnie tylko FM pokarał "uciekającym pucharem"...

zolahc Młody aktywista

0
08.02.2015 13:01    #4
nie tylko ciebie, temat dosc znany na swiecie, kolejne niewielkie pocieszenie ;)

Alessandro_DK Partyzant

0
08.02.2015 15:28    #5
@ zolahc

Ale konkretnie ten mój problem z pucharem Holandii jest dość znany? Czy miałeś na myśli ogólnie bugi w grze różnej natury? Bo jeśli opcja nr 1 to mnie zaskoczyłeś bo szukałem dość intensywnie w necie jakichś informacji czy ktoś miał problem z tym że puchar kraju się nie rozgrywał w kolejnych sezonach i nic a nic nie znalazłem...

zolahc Młody aktywista

0
09.02.2015 08:44    #6
ogólnie, jednemu liga nie startuje, innemu puchary czy to krajowe czy europejskie... ;)

Alessandro_DK Partyzant

0
10.02.2015 22:02    #7
No to faktycznie troszkę mnie pocieszyłeś tą informacją bo zawsze dobrze wiedzieć, że nie jest się jedynym takim pechowcem;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution