Witam was fm maniacy bardzo serdecznie obecnie gram w fm 2015 w wersji steam na łatce 15.2.1 i od razu mam problem z tą grą mianowicie nie wiem co się dzieje mam niezły skład a wszystko przegrywam jestem w szoku gram w fm od wersji 2007 do tej pory grałem w 2012 cały czas bo dla mnie była i chyba jest najlepsza patch 12.0.4 ale po grze w demo fm 2015 spodobała mi się że tak powiem się zakochałem na nowo , nie wiem co jest grane próbowałem różnych poleceń te obecne to więcej bezpośrednich podań ,trzymaj się pozycji,krótsze krycie , wyższe tempo,więcej dyscypliny, taktyka 4-3-2-1Mentalność -kontrola,Styl gry zespołu-sztywny,i widziałem już parę karier ale tylko mi idzie tak mizernie lada chwila zarząd mnie zwolni nie wiem co jest nie tak czy aż tak trudna jest ta gra przecież Milan w grze nie jest taki cienki to moja druga już kariera poprzednia skończyła się zwolnieniem mnie grałem wtedy taktyką 4-4-2 może to błąd gry bo coś jest nie tak grę mam org zakupioną w empik .proszę o pomoc może polecenia mam całkiem zlikwidować
Najnowsze posty