Co to wałek...

husarP Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.03.2015 17:24    #21
[quote="Ignachinio"]Kolejny, to nie jest narzekanie od tak.. może tego nie wiesz(widać) ale twoja śmieszna taktyka ma tu mało wspólnego z tym czy wygrasz czy nie. To wszystko zależy od algorytmów gry na kompie. I możesz sobie ustawiać co zechcesz i tak przegrasz... proste? Proste..

Przychodzą tutaj nowi gracze którzy chcą dopiero zacząć zabawę z FM.. i czytają peny pochwalne na temat jaka to jest prze zajebista gra.. tylko, że są to same kłamstwa. Gra jest niedopracowana a ostatni patch jeszcze ją pogorszył..

Nie twierdzę, że trzeba natychmiast wywalić do śmieci grę ale.. no właśnie może wystarczy nakierować twórców co warto poprawić w następnym patchu i FM 2016??[/quote]

no to ta moja smieszna taktyka generuje wyniki 6:0, 5;2 3;0 2;0, 5;3 nie da sie teraz jedna taktyka i tymi samymi poleceniami wygrywac zawsze tiki taka tez ju znie dominuje i jedyne co jest tutaj smieszne to TY :) zastanawiam sie jak tak jest chujowa ta gra to po co w nia grasz odpal wersje 2012 tam sie wygrywalo wszystko latwa i nudna ta wersja pasuje do takich wlasnie narzekaczy

Ignachinio Partyzant

0
04.03.2015 18:06    #22
[quote="husarP"]

no to ta moja smieszna taktyka generuje wyniki 6:0, 5;2 3;0 2;0, 5;3 nie da sie teraz jedna taktyka i tymi samymi poleceniami wygrywac zawsze tiki taka tez ju znie dominuje i jedyne co jest tutaj smieszne to TY :) zastanawiam sie jak tak jest chujowa ta gra to po co w nia grasz odpal wersje 2012 tam sie wygrywalo wszystko latwa i nudna ta wersja pasuje do takich wlasnie narzekaczy[/quote]

Nie wiem.. firma Sport Interactive płaci ci za wypisywanie takich bzdetów? Bo na takiego wyglądasz.. Jak ci się nie podoba narzekania na FM który jest na razie niedopracowany strasznie to nie wchodź w ten temat.. po co tu twoje pięć zdań o niczym... Śmieszny jesteś powiadasz, szkoda tylko, że ja opisałem moją sytuację dotyczącą gry dwoma(i więcej drużynami) a nie jedną drużyną pewnie Realem. Fakt tak łatwo wszystko wygrać.

Ostatnio miałem trzy mecze jednocześnie.. wykonałem małe doświadczenie. Ci sami zawodnicy, te same taktyki te same polecenia..
Pierwszy raz:2 Zwyciestwa 2:1, 3:0 jedna porażka 3:0 (bramki w pierwszej połowie na zasadzie bramkarz mija się z piłką)
Drugi raz: Porażka 3:1 (brakamrz nagle przyspawany do bramki) remis 1:1 ( w ostatniej sekundzie meczu moi obrońcy stoją i patrzą w niebo)
Zwycięstwo 2:0
Trzeci raz: 3 Zwycięstwa 4:1, 2:0 i 1:0..

Ta sama taktyka, te same polecenia cały czas.. i wyniki z dup..

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
0
04.03.2015 20:08    #23
[quote="Ignachinio"]Ostatnio miałem trzy mecze jednocześnie.. wykonałem małe doświadczenie. Ci sami zawodnicy, te same taktyki te same polecenia..
Pierwszy raz:2 Zwyciestwa 2:1, 3:0 jedna porażka 3:0 (bramki w pierwszej połowie na zasadzie bramkarz mija się z piłką)
Drugi raz: Porażka 3:1 (brakamrz nagle przyspawany do bramki) remis 1:1 ( w ostatniej sekundzie meczu moi obrońcy stoją i patrzą w niebo)
Zwycięstwo 2:0
Trzeci raz: 3 Zwycięstwa 4:1, 2:0 i 1:0..

Ta sama taktyka, te same polecenia cały czas.. i wyniki z dup..[/quote]
Przepraszam, ale nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi i co w tym złego. Czego oczekujesz? Że za każdym razem padnie ten sam wynik?

@paweldemon
co do generowania meczu, to gdzieś już opisałem pewną sytuację a pro po tego
EDIT:
"Mi się zdarzyło kiedyś w którymś FM'ie poprzednim, że wygrywając 3-2 w jakieś 70 minucie wyłączyła mi się gra, po prostu crash. Na szczęście zawsze zapisuję przed i po meczu na wszelki wypadek, więc chciałem znowu szybko rozegrać ten mecz. I tu moje zdziwienie - gra toczyła się identycznie. DOSŁOWNIE. Akcje ze skrótów były takie same, w tym samym czasie, gole też tak padały i pamiętam, że przy stanie 3-1 błąd na 3-2 popełnił mój obrońca, więc zamieniłem mu pozycję. Dosłownie - lewy środkowy na prawego środkowego. I dopiero wtedy ten mecz zaczął lecieć inaczej i wygrałem 3-1. Dziwna sytuacja."

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.03.2015 o godz. 20:11

Sicarios Partyzant

0
04.03.2015 20:19    #24
Tzn,że jak Barca-Malaga było 0-1 to,jakby znowu zagrali,musiałby paść identyczny wynik?

gucioprawda Młody aktywista

0
04.03.2015 23:55    #25
Mam prośbę do osób, które piszą, że pierwszy strzał = bramka. Nagrajcie to i wrzućcie link w komentarzu. Bo nadal nie wierzę :D

Makaronczterojaj... Partyzant

0
05.03.2015 07:04    #26
[quote="gucioprawda"]Mam prośbę do osób, które piszą, że pierwszy strzał = bramka. Nagrajcie to i wrzućcie link w komentarzu. Bo nadal nie wierzę :D[/quote]

prościej jest zagrać po sieci tak z pół roku. Ale ja gram w 8 albo 9 ligę angielską

0
05.03.2015 13:54    #27
No i wszystko jasne! Jak grasz tak niskie ligi, to nie dziwota, że i babole w pierwszym strzale potrafią wejść. Po sieci nie gram, nie mam stałego łącza, a mobilnego transferu mi szkoda na taką rozgrywkę.

0
06.03.2015 10:08    #28
to nie kwestia baboli a pierwszego celnego strzału. Jest tego za dużo i działa w obie strony.I działa seriami. Nie chce robić analizy statystycznej, ale tak jest.Podaję tylko pewne serie. Bo problemem też są serie. Zaczął bym od nowa, ale zacząłem grac 90 minut meczu i mi się nie chce znowu zaczynać. Ale obiecuję, ze zrobię dla Kolegi analizę od nowego sezonu. Będzie to 7 liga bo wszystko wskazuje na to,że awansuję.

Właśnie w drugim meczu z rzędu straciłem bramkę z pierwszego strzału celnego i jednocześnie był to pierwszy strzała w całym meczu. Strzały 11(3) do 5(1) a w poprzednim 13(5) 9(1) Jeszcze wcześniej 7(5) 8(2) i też bramka padła z pierwszego strzału.Rozdziela tę serie mecz z wynikiem 1:0, 20(5) 1(0)

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 06.03.2015 o godz. 10:14

0
06.03.2015 12:45    #29
i kolejny wałek strzały 10(5) do 10(5) wynik 2:5. Śmiech pusty ogarnia mnie na te okoliczność.

0
06.03.2015 13:14    #30
A pokaż atrybuty bramkarza.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.