Football Manager 2015 - wrażenia

Konradbis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2015 21:49    #1641
Zacząłem nową karierę obserwując czy SI zrobiło coś z nazbyt niskimi oczekiwaniami PZPN-U wobec selekcjonera i nie zrobili zupełnie nic. Reprezentacja polski zajęła przedostatnie miejsce w EL. ME 2016 a PZPN nawet nie zamierza zwolnić Nawałki. Wiem że w poprzednich częściach wyglądało to lepiej niestety według moich obserwacji FM z roku na rok jest coraz gorszy

Krzychu_Lechita Partyzant

0
06.04.2015 22:02    #1642
Witam !!!
Sorry że tu pisze, ale sadze że dostane tu szybka odpowiedź. Gram w lidze i jestem na półmetku sezonu. Pobrałem ostatnio nowszą wersję gdzie znajduje się np. cała 3 polska liga (jeżeli włącze kariere od nowa). Co zrobić aby ta aktualizacja przeszła na to konto gdzie gram i czy tak można, ponieważ nie chciałbym zaczynać od początku. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam !!! :)

Pikawa Artysta Rewolucji

0
06.04.2015 22:13    #1643
[quote="Krzychu_Lechita"]Witam !!!
Sorry że tu pisze, ale sadze że dostane tu szybka odpowiedź. Gram w lidze i jestem na półmetku sezonu. Pobrałem ostatnio nowszą wersję gdzie znajduje się np. cała 3 polska liga (jeżeli włącze kariere od nowa). Co zrobić aby ta aktualizacja przeszła na to konto gdzie gram i czy tak można, ponieważ nie chciałbym zaczynać od początku. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam !!! :)[/quote]
Musisz zacząć od początku
.

Makaronczterojaj... Partyzant

0
07.04.2015 14:58    #1644
8 meczy ligowych, dwa pucharowe. 8 rzutów karnych. W tym w dwóch meczach po dwa i to dla jednej drużyny. No i 100 % skuteczności. Przecież inaczej jak kabaretem tego nazwać nie można.Ale za to pierwszy celny strzał wpada na 40%. Fakt, bawię się i gram 90 minut.

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 07.04.2015 o godz. 15:05

0
07.04.2015 19:05    #1645
kolejny mecz i kolejny karny. Co to jest do ?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
0
07.04.2015 20:12    #1646
W niższej lidze nadrabiają braki techniczne, agresją i polowaniem na kości - po prostu kopią się po piszczelach. Może sędzia w FM jest zbyt surowy/skrupulatny. Spytaj mahdiego, albo przejrzyj jego pierwsze manifesty o United ( terminarz, sposób strzelania goli w niższych ligach)

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
0
07.04.2015 21:38    #1647
[quote="Konradbis"]Zacząłem nową karierę obserwując czy SI zrobiło coś z nazbyt niskimi oczekiwaniami PZPN-U wobec selekcjonera i nie zrobili zupełnie nic. Reprezentacja polski zajęła przedostatnie miejsce w EL. ME 2016 a PZPN nawet nie zamierza zwolnić Nawałki. Wiem że w poprzednich częściach wyglądało to lepiej niestety według moich obserwacji FM z roku na rok jest coraz gorszy[/quote]
Dwie sprawy: można mieć przedostatnie miejsce i niezłe wyniki, być blisko awansu jeżeli grupa jest bardzo "ściśnięta" - nie wiem jak to tutaj wyglądało. Po drugie - mamy mocną grupę, nie wiem jaka byłaby reakcja PZPNu na brak awansu z takiego towarzystwa.

0
07.04.2015 21:55    #1648
[quote="SuperZiemniak"]W niższej lidze nadrabiają braki techniczne, agresją i polowaniem na kości - po prostu kopią się po piszczelach. Może sędzia w FM jest zbyt surowy/skrupulatny. Spytaj mahdiego, albo przejrzyj jego pierwsze manifesty o United ( terminarz, sposób strzelania goli w niższych ligach)[/quote]

Ilość karnych jest irytująca,ale nie tak jak ich skuteczność. Prawda jest taka , że czym słabszy zawodnik tym bramkarz ma większe szanse obrony. Gdyby na te 10 karnych 3 albo cztery były nietrafione to pal diabli,można zaakceptować tak dużą ich ilość,aczkolwiek niechętnie.

gucioprawda Młody aktywista

0
08.04.2015 00:04    #1649
Porównując umiejętności piłkarzy i bramkarzy w Conference, to są nawet zbliżone. Narzekasz chłopie, albo nie umiesz grać w niższych ligach angielskich, gdzie liczy się szybkość i siła fizyczna, a nie kurde podania i przegląd sytuacji na 18.

0
08.04.2015 05:54    #1650
Tak to słuszna diagnoza. Na ilość jedenastek, czyli średnio jedna na mecz i to rozdzielone pół na pół,oraz ich 100% skuteczności bez wątpienia decydują umiejętności gracza. Chylę czoła przed taką analiza.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.