Witam, jestem graczem Football Managera z pokolenia, które zaczynało przygodę z tego typu grami od CM 01/02 i zakończyłem swoją przygodę na FM 2009, w który gram do dziś (nie mam zbyt wiele czasu na grę, ale przez 6 lat wg Steam rozegrałem prawie 400 godzin). Myślałem, że ta chwila nigdy nie nadejdzie, ale ta część ewidentnie mi się przejadła. Silnik taktyczny znam na wylot, schematy konferencji prasowych, relacji z zawodnikami już mnie nudzą i chciałbym spróbować sił w nowszej części. Jako, że piractwo niespecjalnie mnie interesuje, przed wydaniem pieniędzy (a przede wszystkim czasu, bo nie jestem graczem, który zmienia grę co rok) wolałbym się poradzić Was odnośnie tego, na jaką część powinienem się zdecydować. Nie zależy mi, żeby czas między meczami wynosił pół godziny, chciałbym jdnak spróbować sił w grze bardziej rozbudowanej pod względem taktycznym, niż FM09, nie zależy mi na aktualnych składach, bo i tak przeważnie gram w ligach, w których nikogo nie znam. Oczywiście mógłbym próbować dema kolejnych części i sam wybrać, ale wolałbym poradzić się bardziej doświadczonych graczy. Dodam, że gram na laptopie z procesem intel core 2 duo 2,4GHz i 4GB pamięci ram, więc jak przypuszczam nowsze części odpadają. Będę wdzięczny za wszelkie rady, jaka część FM przypadła Wam najbardziej do gustu?
Najnowsze posty