[quote="student137"]Po pierwsze rozbudowana kwestia finansów managera, teraz mamy tylko wynagrodzenie ktore otrzymujemy ale nie możemy z nim nic zrobić. Fajnie by było abysmy mogli ją rozporządzać, wstawiać do banku, kupować dom, samochód czy samemu sobie finansować szkolenia, kursy, staże a w ekstremalnych sytuacjach kupić sobie klub, lub zarobione pieniadzę przekazac klubowi. Dorobileś się tych milionów w City to przywozisz je do Polski i przekazujesz swojemu nowemu klubowi z 6 ligi
Po drugie wiąże sie trochę z pierwszym, a mianowicie bardziej rozbudowany tryb negocjacji kontraktowcych, oferowanie nie tylko pieniędzy ale domu, samochodu, kursu językowego czy innych niematerialnych bonusów.
Po trzecie bardziej rozbudowac interakcje z zawodnikami i ja poprawić. Aby min. nie bylo takich sytuacji, że prognozy mówią, że walczysz o utrzymane, Ty wiesz że Cie stać na puchary i jak piłkarz chce zmienić klub bo che się rozwijać to w 70% przypadków mowisz że ma racje i nie stać Cię na puchary. WTF. Tak samo jest z wymuszaniem transferów, ściagasz grajka za 2-4mln, chłop sie okazuje ponad przecietny i po pół roku dostaje orgazmu ze sie nim zaintersowalo Fenerbace lub Braga i on chce juz tam isć bo jak nie to będzie robił smród w szatni, a najlepiej to abys oddał go za 500k lub nawet za darmo bo on tego chce. W słabszych klubach szansa na zatrzymanie takiego zawodnika jest mala. On chce już bo sie nim interesuja a w 70% takich przypadkow gra w II zespole tej Bragi i to 5 spotkań w sezonie.
Po czwarte wg mnie bardzo nierealistyczne wymagania za piłkarzy przez niektore klubu, głownie chodzi o juniorów. Rozumiem, że klub nie chce stracić zawodnika więc daje zaporową cenę. Tylko że ode mnie chce 10mln a tydzień pózniej ten sam zawodnik idzie za 700k do jakiś leszczy. Przydaloby się to jakoś poprawić.
Po piąte silnik meczów. Jest nieźle ale mimo to widać że są mecze ktorych nie da się wygrać oraz schematy przebiegów meczu, nie raz mi się zdarzaly mecze kopie w 100% oraz takie w ktorych po 10 min wiedziałeś że nie wygrasz. No i to mnie najbardziej wkurza, gram dosyć często na kluczowych(sprawdząłem róznymi taktykami, reakcjami itp.) i jak ja potrzebuje strzelić gola i powiedzmy zostało 5min do końca to nie ma bata w zdecydowanie większości sytuacji nie ma żadnej kluczowej sytuacji, ale jak przeciwnik potrzebuje tego gola, to skubaniec ma przez te równe 5min ciągle sytuacje. Nie oznacza to że strzeli tego gola, ale lapie wkurw. No i zbyt duzo kontr goli w ciągu 2min
Po szoste może więcej mozliwych budynków do wybudowanie ktore zwięszkalyby bonus. Np wlasne spa czy klinika dla piłkarzy.
Po siódme trochę wiekszy wpływ w negocjacach w kwestii klubów partnerskich oraz filialnych.
Po ósme mozliwość samemu tworzenia reszty druzyn klubowych bez uzywania edytora a mianowicie czesto się zdarza, że klubie jest tylko I zespól i u-19, a ja chcialbym stworzyć sobie zespół II lub powiedzmy rocznik u-16 (bez przydzialu do ligi aby miec po prostu) W ekstremalnych sytuacjach mieć mozliwość zlożenia licencji na gre w nizszych ligach naszym rezerwow. Przykladowo Benfica ma I zespół, Benfice B i u-19 i wszysyc graja w ligach, a ja Madeira mam tylko I zespół i u-19 i lipa bo jak kogoś nie chcę to musze go wywalać do u-19 i zpostaje tylko wypozyczanie.[/quote]
Zgadza się - teraz do kontraktów dodaje się np. wynjęcie mieszkania, kurs językowy itp.
Mnie ostatnio wkurza kwestia równowagi pomiędzy kwotą na transfery a kasą na koncie. Teraz tak mam, że kwota do wydania to ponad 40 mln a kasa na koncie to 30 mln.
Druga rzecz to rozwój asystenta - zauważyłem, że scouci powiększają swoje atrybuty zaś asystent nie, wiec to do poprawki.
Najnowsze posty