Tak jak pisałem kilka dni temu w tym temacie, atrybuty są kompletnie z dupy, nie ma to przełożenia na grę. Karne tylko to potwierdzają. To loteria. Jakies 2 tyg. temu jak jeszcze grałem w fma to miałem konkurs karnych w pucharze i pierwszy strzelał mój zawodnik: karne 14, opanowanie 11, technika 11, wykańczanie akcji 9, nie strzelił ok - zdarza się, drugi z moich trochę gorsze atrybuty, ale i tak niezłe karne 10, opanowanie 10, techniak 7, wykańczanie 7 też nie strzelił trudno. Przegrałem karne 2:4, komp oczywiście trafił wszystkie, wchodzę w profile zawodników komputera, którzy strzelali karne i co ? szok. najlepszy miał rzuty karne 3, opanowanie 4, pozostali nawet ciut gorsi. Zespół amatorów z 2 ligi, ale co z tego. Żenada - po co są te atrybuty. Bramkarza mieli beznadziejnego, znacznie gorszy niż mój, ale wiadomo. gucioprawda ostatnio nie odniósł się do mojej wypowiedzi, ale moim zdaniem tego nie da się zrzucić na atrybuty ukryte. Przecież to jest idiotyczne, jakiś wyjątek może się zawsze wydarzyć. Tylko w fmie takie sytuacje idiotycznie to nie jest wyjątek tylko reguła.
Najnowsze posty