Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Bateboo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.07.2015 09:49    #11711
[quote="Wijet"]Jako, że z mojego Lecha odszedł Karol Linetty za 5,5mln euro :( Poszukuję jakiegoś zawodnika, typowy środkowy pomocnik, tu odbierze, tam poda, czasem coś kopnie z dystansu. Mogę na niego wydać 2-2,5mln euro, a pensja nie powinna przekraczać 11 tysięcy euro tygodniowo. Nie musi być bardzo młody. Ma gwarantować jakość "na teraz" i być chętny na przejście do mojego zespołu. Myślałem, o Filipie Starzyńskim, jednak cena aż 4mln euro jaką życzy sobie za niego Ruch mnie odstrasza :/

Poszukuję również zawodnika na napad. Kownaś musi się jeszcze rozwinąć, Sadajew kopie w sumie notorycznie ponad bramką, a o Ubiparipie nie będę się wypowiadać, bo gra mi totalny piach. Cena to maksymalnie 2mln euro (dobrze by było, jakby to jednak było 1,5mln euro xdd) Wysunięty napastnik, nie musi być bardzo szybki, moja taktyka koncentruje się na dość wolnym rozgrywaniu piłki, mój napastnik spędza głównie czas między 11 a 16 metrem, a w czasie kontry (które są niezwykle rzadkie) raczej przerzuca piłkę do skrzydłowych. Tak więc szybkość nie jest kluczowa. W grę wchodzi również wypożyczenie.[/quote]

Napastnik: Luka Jovic - nie wiem, który masz sezon, u mnie w wieku 19 lat, podstawowy zawodnik (Wisła Kraków). Połowa sezonu, a on na wszystkich frontach 25 bramek. Wciągnąłem go za 2,5 mln EUR + groszowe bonusy. Zainteresuj się Arkiem Milikiem, może się skusi. Później podeślę 2 środkowych pomocników i środkowego obrońcę.

destos95 Partyzant

0
27.07.2015 12:42    #11712
Witam.Szukam zawodników którzy przyjdą za darmo do mojej Wisły Kraków w pierwszym okienku transferowym. FM 2015 Update 0.4 . Polecicie kogoś kto byłby wzmocnieniem tego słabego składu? Z góry dzięki !

student137 Partyzant

0
27.07.2015 13:11    #11713
[quote="Wijet"][quote="student137"]Napastnicy: Eber Vera, Lucas Viatri[/quote]

Dzięki za propozycję, niestety Ebera Vera nie mogę znaleźć, chodź wybrałem dużą bazę danych :( Natomiast Lucas Viatri ma pensję na poziomie 30k euro, więc może być ciężko go ściągnąć, ale spróbuje po awansie do LM. Nie mniej dziękuje za propozycje.[/quote]

Jović to standard zawsze robię z niego schodzacego napastnika, tak jak Oulda i Kuska z Twente (do wyciągnięcia tanio). Aarango na PŚ tanio. Na obronę Vazedroopa(jakoś tak:D) z Groningen oraz Heylena z Anderlechtu (jak niezadwolony to można wyciągną nawet za 100k).

Viatri pewnie kontrakt nowy podpisał bo mu się konczyl, ja wyrwalem za free, za 8k tygodniowo z bonusami.

Batolec- z Lokomotivy zagreb na obrońcę prawego.

Na Wysuniętego rozgrywajacego najbardziej wg mnie niedoceniony gracz Josue z Porto(buraspor) - wyciągniesz za 750k, i 11k tygoniowo z bonusami.

Wijet Partyzant

0
27.07.2015 17:46    #11714
Dzięki za propozycję, spróbuję podziałać i może uda się sprowadzić parę przyszłych gwiazd do Kolejorza ;)

Bateboo Partyzant

0
27.07.2015 19:12    #11715
[quote="Wijet"]Dzięki za propozycję, spróbuję podziałać i może uda się sprowadzić parę przyszłych gwiazd do Kolejorza ;)[/quote]

Polecam: Vojtech Kubista (PŚ), Antonio Milic (OŚ), Nikolas Spalek (OPP), Dimitriy Baga (PŚ), James Trakowski (OŚ). U mnie w Wiśle się sprawdzili, trzeba trochę kasy wyłożyć, ale procentuje.

Kilhor Partyzant

0
06.08.2015 00:46    #11716
Wersja FM: 2014
Sezon: Początek II
Klub: Lech Poznań

Potrzebuję lewego obrońcy i lewego ofensywnego pomocnika, umiejętności chociaż na ekstraklasę.

Kwota: 500 000 €

kowalik2594 Partyzant

0
07.08.2015 23:50    #11717
Udało się któremuś z was sprowadzić z Kataru do Ekstraklasy Hamdi Harbaouiego? Gram Legią i na początku sezonu 15/16 zamierzam sprzedać Sagana i już teraz rozglądam się za kimś kto mógłby zająć jego miejsce, a wyżej wspomniany reprezentant Tunezji wydaje się dobrym wyborem tylko nie wiem czy zdecydował by się zostawić petrodolary na rzecz gry w średniej Polskiej lidze.

aiex Partyzant

0
08.08.2015 19:15    #11718
Z tym zawodnikiem ci nie pomogę, ale jeśli szukasz jeszcze jakiegoś napastnika do Legii to polecam zawodników: Mark Uth oraz Marko Scepovic.

kowalik2594 Partyzant

0
08.08.2015 22:52    #11719
Ze swojej strony mogę polecić Stanislava Lobotke 19 letniego utalentowanego z całkiem niezłymi atrybutami środkowego pomocnika z Trenczynu. U mnie radzi sobie nieźle sporo ocen powyżej 7.0 dużo strzela i asystuje.

MacianRM Partyzant

0
11.08.2015 15:43    #11720
Potrzebuje napastnika do Arsenalu, bo mnie już szlak trafia z drewnoudem. Obecnie mam 35mln. Ma być to napastnik który od razu jak przyjdzie będzie strzelał bramki.

FM 15, baza 15.3, update 0.6 od bartka.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.