Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Sidorf Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.07.2015 18:12    #7841
Liga angielska jest najciekawsza. Weź cokolwiek co nie jest topką i graj. Przed grą przejrzyj sobie składy i tyle.

`Gekkou Partyzant

0
30.07.2015 19:18    #7842
@up
no wlasnie jakis czas temu zaczalem watford z championship i tak sie zastanawiam czy nimi kontynuowac czy raczej nowa rozpoczac kariere

sebastiano399 Partyzant

0
30.07.2015 23:43    #7843
Teraz gram Newcastle, ostatnio w Anglii non stop byłem zwalniany. Z Chelsea i WHU zostałem zwolniony. Sroki to ciekawy klub z młodym składem, dużym stadionem i dobrymi finansami.

tts0 Partyzant

0
02.08.2015 11:03    #7844
Panowie(i Panie?), doradźcie coś... chętnie wróciłbym do naszej ukochanej gry komputerowej, jaką niewątpliwie jest FM, ale nie mam już pomysłów ani na konkretny klub, ani na konkretny typ kariery. Wiem jedno - tym razem chciałbym trzymać się na uboczu, tj. z dala od zgiełku wielkiego futbolu i spektakularnych sukcesów; z dala od gigantycznych fur pieniędzy, siatki scoutingu obejmującej cały świat etc., jednak i bez koniecznośći haratania od dno jakiejś X ligi ogórkowej. Klimat raczej brytyjski, gdyż po prostu go uwielbiam. Poradźcie coś! ;)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
0
02.08.2015 11:17    #7845
Irlandia? Klimat brytyjski, pierwsza liga calkiem ciekawa a zadnych perspektyw na wielka pilke nie ma, ewentyalnie szkocja i proba przełamania hegemonii celticu. No kilkmarnock, inverness

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.08.2015 11:20    #7846
[quote="tts0"]Panowie(i Panie?), doradźcie coś... chętnie wróciłbym do naszej ukochanej gry komputerowej, jaką niewątpliwie jest FM, ale nie mam już pomysłów ani na konkretny klub, ani na konkretny typ kariery. Wiem jedno - tym razem chciałbym trzymać się na uboczu, tj. z dala od zgiełku wielkiego futbolu i spektakularnych sukcesów; z dala od gigantycznych fur pieniędzy, siatki scoutingu obejmującej cały świat etc., jednak i bez koniecznośći haratania od dno jakiejś X ligi ogórkowej. Klimat raczej brytyjski, gdyż po prostu go uwielbiam. Poradźcie coś! ;)[/quote]

Skaaandynawia! :D
#TeamTyniec

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
0
02.08.2015 11:33    #7847
[quote="tts0"]Panowie(i Panie?), doradźcie coś... chętnie wróciłbym do naszej ukochanej gry komputerowej, jaką niewątpliwie jest FM, ale nie mam już pomysłów ani na konkretny klub, ani na konkretny typ kariery. Wiem jedno - tym razem chciałbym trzymać się na uboczu, tj. z dala od zgiełku wielkiego futbolu i spektakularnych sukcesów; z dala od gigantycznych fur pieniędzy, siatki scoutingu obejmującej cały świat etc., jednak i bez koniecznośći haratania od dno jakiejś X ligi ogórkowej. Klimat raczej brytyjski, gdyż po prostu go uwielbiam. Poradźcie coś! ;)[/quote]

Irlandia Północna, klub Wakehurst - Rejpowi gul skoczy :D
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Kurpiu Wybitny Literat

0
02.08.2015 11:39    #7848
A ja zaproponuję - tylko że mało brytyjski klimat - Bałkany! Bośnia, Czarnogóra - ewentualnie wybrać sobie jakiś gang z Albanii - nie ma co popadać w rutynę i grać znów w tych samych okolicach - trzeba eksplorować świat! Ewentualnie w Gibraltarze jest zespół Manchester - można go poprowadzić...

tts0 Partyzant

0
02.08.2015 15:43    #7849
Dzięki, Panowie, za sugestie. Chyba znalazłem coś dla siebie.;)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Sopel100 Partyzant

0
05.08.2015 16:50    #7850
Siemanko.

Poszukuję klubu, który spełnia warunki
* Fenomenalny sztab szkoleniowy
* Dobre bazy szkoleniowe
* Znośne lub brak zadłużenia
* Świetnych juniorów, tak by na nich oprzeć kolejne sezony
* Pierwszy skład przeciętny, niepowalający na kolana, byleby coś poklepali
* Liga - mało istotna która, nie chcę też klubu będącego faworytem, byle spokojnie go sobie rozwijać
* Odpadają standardowe wybory typu RB Leipzig, no bo... szanujmy się.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution