Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

kamiQadze Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.08.2015 17:06    #7851
[quote="Sopel100"]Siemanko.

Poszukuję klubu, który spełnia warunki
* Fenomenalny sztab szkoleniowy
* Dobre bazy szkoleniowe
* Znośne lub brak zadłużenia
* Świetnych juniorów, tak by na nich oprzeć kolejne sezony
* Pierwszy skład przeciętny, niepowalający na kolana, byleby coś poklepali
* Liga - mało istotna która, nie chcę też klubu będącego faworytem, byle spokojnie go sobie rozwijać
* Odpadają standardowe wybory typu RB Leipzig, no bo... szanujmy się.[/quote]

nie wiem jak sztaby ale:
Everton no i derby z The Reds
Southampton
Villareal
Sevilla

student137 Partyzant

0
05.08.2015 17:30    #7852
[quote="Sopel100"]Siemanko.

Poszukuję klubu, który spełnia warunki
* Fenomenalny sztab szkoleniowy
* Dobre bazy szkoleniowe
* Znośne lub brak zadłużenia
* Świetnych juniorów, tak by na nich oprzeć kolejne sezony
* Pierwszy skład przeciętny, niepowalający na kolana, byleby coś poklepali
* Liga - mało istotna która, nie chcę też klubu będącego faworytem, byle spokojnie go sobie rozwijać
* Odpadają standardowe wybory typu RB Leipzig, no bo... szanujmy się.[/quote]

Crystal Palace - Nie spełnia wymów, ale spokojnie zrobisz 3-6 w lidze.

johny96 Partyzant

0
05.08.2015 18:23    #7853
Siema! Grał ktoś może w lidze Kazachstanu i orientuje się jak wygląda sytuacja z budżetami w tamtejszych klubach ?
Ew. ktoś ma do polecenia klub podobnego kalibru?

Salmen Młody aktywista

0
05.08.2015 18:32    #7854
[quote="johny96"]Siema! Grał ktoś może w lidze Kazachstanu i orientuje się jak wygląda sytuacja z budżetami w tamtejszych klubach ?
Ew. ktoś ma do polecenia klub podobnego kalibru?[/quote]

Po zdobyciu mistrzostwa Chazarem dostałem 20 mln € na transfery :) w Interze Baku jest 6 mln w pierwszym sezonie (przynajmniej w FM14), Qarabach i Neftchi równiez bogate.
error 404 - not found

Zymon Partyzant

0
05.08.2015 18:44    #7855
kamiQadze Saint Etienne , Rennes może Southampton , Udinese, Fiorentina , borussia moenchengladbach (nie jestem pewien), Lille
był - będzie - jest zawsze IKS!

ProXima Partyzant

0
06.08.2015 00:15    #7856
Gladbach ma dług 50 mln euro, swoją drogą bardzo ciekawi mnie skąd SI bierze takie dane, tym bardziej że nie zmniejsza się on (dług) od kilku serii, a sama kwota jest mocno przeszacowana. Czasami mam wrażenie, że oni to na chybił trafił wpisują.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.08.2015 o godz. 00:20

Salmen Młody aktywista

0
06.08.2015 18:22    #7857
[quote="Salmen"][quote="johny96"]Siema! Grał ktoś może w lidze Kazachstanu i orientuje się jak wygląda sytuacja z budżetami w tamtejszych klubach ?

Po zdobyciu mistrzostwa Chazarem dostałem 20 mln € na transfery :) w Interze Baku jest 6 mln w pierwszym sezonie (przynajmniej w FM14), Qarabach i Neftchi równiez bogate.[/quote]

Pomyliłem państwa of kors :D miałem namyśli Azerbejdżan, nie wiem czemu :D
error 404 - not found

student137 Partyzant

0
06.08.2015 18:34    #7858
[quote="Salmen"][quote="Salmen"][quote="johny96"]Siema! Grał ktoś może w lidze Kazachstanu i orientuje się jak wygląda sytuacja z budżetami w tamtejszych klubach ?

Po zdobyciu mistrzostwa Chazarem dostałem 20 mln € na transfery :) w Interze Baku jest 6 mln w pierwszym sezonie (przynajmniej w FM14), Qarabach i Neftchi równiez bogate.[/quote]

Pomyliłem państwa of kors :D miałem namyśli Azerbejdżan, nie wiem czemu :D[/quote]

Na to samo wychodzi, Azerbejadzan jak Kazachstan żyje z ropy. Nie skąpią petrodolarów na sport :)

Zymon Partyzant

0
08.08.2015 15:20    #7859
Witam . Szukam klubu średniego, z perspektywą dalszego rozwoju , aby móc coś z nim osiągnąć. Chciałbym aby był klub z możliwością rozwoju, jakiś ciekawych i dużych perspektyw . Fajnie jak by było jakieś fajne już zaplecze do zbudowania ,,czegoś z tym klubem '' (stadion, finanse, kibice). Jeśli chodzi o ligę Portugalia ,Holandia (dawno już tam nie grałem ) oraz Hiszpania, Włochy, Francja lub Anglia. Panowie po muście bo ukrop taki a dziś i juto warto by coś zagrać .FM2010
był - będzie - jest zawsze IKS!

sebastiano399 Partyzant

0
09.08.2015 08:43    #7860
Witam,
Szukam nowego klubu na kilkuletnią grę. Coś co mnie wciągnie i będzie zachęcało do grania. Trochę już miałem tych karier w FM 2013
http://www.cmrev(...)ery.html
i ciężko mi określić jaką rozgrywkę wybrać:
1. Mocny klub z nastawieniem na wygranie LM.
2. Budowanie potęgi ze średniaka.
3. Poziom zaawansowany czyli coś z niższej ligi.
4. Zacznij bezrobotny i się wybij.

Możecie doradzić mi wpisując numerek i klub, który mógłbym w danym typie rozgrywki poprowadzić?
Z góry dzięki

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.