Strona

TUTAJ NAKRZYCZ NA FOOTBALL MANAGERA

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.08.2015 18:07    #211
Przekleństwa na strimie oznaczają niski poziom elokwencji nadającego oraz brak poszanowania widzów. Pozdrawian

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
19.08.2015 18:14    #212
Czekam na strima, już kupiłem sześciopaka. Nie pozdrawiam.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

student137 Partyzant

0
19.08.2015 20:20    #213
[quote="nesete"]Przekleństwa na strimie oznaczają niski poziom elokwencji nadającego oraz brak poszanowania widzów. Pozdrawian[/quote]
Primo dlatego nie będzie streama aby nie deprawować młodzieży. Secundo przekląć zdarza się każedemu nie wierzę, że Tobie się nie zdarzyło w sytuacji w której ewidentnie FM Cię wydymał.

A propo przekleństw przypomniał mi się Janusz "kurwa" Wójcik :)
https://www.youtu(...)ZCA648EI

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.08.2015 o godz. 20:24

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
0
19.08.2015 20:48    #214
nie no, ja przeklinam bardzo duzo, no ale uwazam, ze strim, to jest jakis sposob komunikacji -> telewizji (?) -> tak czy siak, czegos takeigo, ze jak robię prezentrację w biurze, to też nie rzeklinam :) mam andzieje, ze wiesz o co mi chodzi. i tyle, to moje zdanie

kluchman Partyzant

0
19.08.2015 20:50    #215
elmoro - W pierwszej taktyce wielkich błędów nie widzę, ale jest jedna rzecz, która może psuć ci defensywę. Mianowicie stosujesz szersze pole gry, skrócenie pola gry i większy pressing a do tego dokładasz krótsze krycie. Krótsze krycie (choć ogólnie nie lubię tego polecenia) generalnie powinno się stosować przy bardziej defensywnej grze i raczej cofniętej linii obrony, gdzie pozbawiasz przeciwnika przestrzeni do gry. Tutaj grasz wysoko a zarazem bardzo blisko zawodników rywali. Za plecami obrony masz sporo przestrzeni i przy krótkim kryciu zawodnikowi ofensywnemu łatwiej jest się urwać obrońcy.

W drugiej taktyce nie za ofensywnie masz nastawionych bocznych obrońców? Grasz długie piłki na odgrywającego wyższym tempem i to ma być twoja taktyka defensywna. Nastaw bocznych obrońców bardziej defensywnie. Jeden ze skrzydłowych też mógłby mieć zadanie wsparcia, bo taki częściej dośrodkowuje a o to tutaj chodzi - o maksymalne wykorzystanie dwójki napastników, pod których podporządkowałeś całą drużynę.

Saidi1 Partyzant

0
19.08.2015 21:40    #216
To jest kurwa niesamowite 37 jebanych strzałów Koln 1 i 1-1
Tak jest w 15 meczach na sezon, jadę z nimi jak z furą gnoju mam po 40 strzałów przeciwnik 3 i jest jebany remis 0-0 i tracę punkty z jakimiś pizdeuszami z dołu tabeli. Co jest z tą skutecznością ? !!!!!

http://ifoto(...)waaa.png

elmoro Partyzant

0
19.08.2015 22:03    #217
kluchman dzięki. nie pomyślałem o tym krótszym kryciu w taki sposób, zmienię to. Tzn., że skrzydłowi ze wsparciem częściej dośrodkowują? myślałem właśnie, że jak dam atak to będą jechać pod końcową linię i ogień w pole karne. kiedyś jak grałem na wsparciu skrzydłami to miałem wrażenie, że zwalniają akcje, nie dryblują, jakby czekali na obrońce. ale to było we wcześniejszych wersjach, sprawdze to. Ale przyznasz, że porażki z Kubą, San Marino czy Sierra Leone to troche przegięcie? Benaglio wpuścił 9 bramek w tych meczach, w tym 4 po strzałach z dystansu (zawodników z atrybutami strzałów z dystansu 3-5), toż to kurwa nóż w kieszeni się otwiera, nieprawdaż? Dryblingi szaraków ułomnych technicznie napastników i skrzydłowych z Kuby pominę.

kluchman Partyzant

0
19.08.2015 22:27    #218
Skrzydłowy z zadaniem ataku częściej drybluje i częściej wchodzi w pole karne, czyli po prostu atakuje. Skrzydłowy z zadaniem wsparcia robi to, co zazwyczaj zawodnicy z zadaniem wsparcia. Wsparcie = nastawienie na podania. Przy tej roli wiąże się to z mniejszą ilością dryblingów, rzadszym wchodzeniem w pole karne i częstszym dośrodkowywaniem piłki.

Dla przykładu ze schodzącym napastnikiem jest trochę podobnie. Z zadaniem ataku szuka wejść w pole karne i okazji do strzału. Z zadaniem wsparcia staje się trochę rodzajem rozgrywającego i częściej schodzi do środka po to, by zagrać kluczową piłkę do bardziej ofensywnego partnera a rzadziej szuka wolnych przestrzeni w polu karnym.

Cudowne mecze drewniaków komputera zdarzają się od czasu do czasu każdemu. Im słabsza drużyna prowadzona przez gracza tym częściej.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.08.2015 o godz. 22:27

student137 Partyzant

0
20.08.2015 23:03    #219
Prowadzisz 3-0 do 72 min, dla Fm to nic takiego, zrobi 2 karne i zremisuje 3-3. Prawie co połamałem pilot od TV

karo Partyzant

0
21.08.2015 11:13    #220
Największe cyrki są jak prowadzi się dwie drużyny i dla nich ustala taktyki.
Real - Barcelona. 2-0 dla Realu, następnie wyjście na prowadzenie przez Barcelonę wynik 2-5, ale od 85 minuty grad bramek dla Realu i wynik końcowy 6-5. Drugi mecz tych samych drużyn, po drobnych zmianach w jednej z taktyk. Wynik 6-6. Gra głupieje. Nie wie kogo oszukać. Bramki riposty - dla jednych i dla drugich. Wyniki kosmiczne.

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution