Kolumny przy składzie

Morkol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.10.2015, 20:07    Pytanie
Mam taki właśnie problem z tymi kolumnami w zakładkach "Skład" albo "Taktyka" pokazującymi kondycję, umiejętności czy ostatnie 5 występów. Zawsze grałem tak że miałem Informacje o statusie zawodnika, Piłkarz, Kondycja, Ostatnie 5 występów, Umiejętności i Potencjał. Dzisiaj dodałem jeszcze do tego Ogranie i od tej pory zniknęły mi wszystkie kolumny poza pierwszymi dwoma. Są one włączone tylko gra tak jakby uważa że nie ma na nie miejsca na ekranie chociaż jakoś do tej pory było. Zna ktoś jakieś rozwiązanie na ten problem?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
0
19.10.2015 20:10    #1
a zapodałbyś jakiegoś skrina ?

Marjo_O Partyzant

0
21.10.2015 09:53    #2
Z tym jest wieczny problem w tym FMie. Chodzi o "tryb widoku" w zakładce "widok" (?), tam gdzie filtry, itd. Trzeba wejść w "zarządzaj trybami widoku", tam poprzesuwać w górę i w dół to co chcemy widzieć i zapisać kompozycję. Później i tak się odświeża na standardowy widok, ale jednym kliknięciem można przywrócić swoje ustawienia. Można też chyba zresetować preferencje i będzie wszystko bez zmian, a potem ustawić po swojemu. Można też ręcznie ustalić szerokość tych kolumn. Generalnie trochę to wkurza.

Morkol Partyzant

0
22.10.2015 11:48    #3
No o to właśnie mniej więcej chodzi. Albo te kolumny mi się usuwają albo zmieniają swoje położenie co chwilę. I zaczęło się to dziać dopiero od kilku dni a gram kilka tygodni xd Więc skoro inni też mają z tym problemy to widać trzeba z tym żyć jakoś. Dzięki :)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution