[quote="pulkownik_jakuszyn"]Jeśli można @Nascimento1998, jak mogliście/moglibyście (nawet teoretycznie) próbować głosować na wykluczeniem Żuczka (nocnego typera), skoro regulamin RM nie przewiduje czegoś takiego? Regulamin nie przewiduje czegoś takiego jak głosowanie kogokolwiek nad czymkolwiek, więc skąd pomysł głosowania? Kto miałby głosować? Jakie osoby? Jaki organ? Kto miałby jaką liczbę głosów? Abstrahując od regulaminu - nie uważasz/nie uważacie - że osoby biorące udział w RM nie powinny mieć jakiegokolwiek prawa głosu, jeśli chodzi o debatowanie nad losem uczestnika RM? Bylibyście sędziami we własne sprawie przecież, bo kto wie czy któremuś z Was Żuczek nie zabrałby miejsca w final 4. Proszę o ustosunkowanie się do powyższego.
Edit: Poprawiłem literówki i znaki interpunkcyjne. Reszta i sens wypowiedzi bez zmian.[/quote]
Szacun. Bardzo trafne uwagi. Pewnie przed odpowiedzią Nasci skonsultuje sie ze swoim mentorem, jednak sam jestem ciekaw odpowiedzi.....
Edit: Poprawiłem literówki i znaki interpunkcyjne. Reszta i sens wypowiedzi bez zmian.[/quote]
Szacun. Bardzo trafne uwagi. Pewnie przed odpowiedzią Nasci skonsultuje sie ze swoim mentorem, jednak sam jestem ciekaw odpowiedzi.....
Najnowsze posty