Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

ag-25 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.10.2015 12:09    #7921
Wstępnie zakładam sobie możliwość gry stworzonym klubem w FM16. Zastanawia mnie jednak, czy klub ten będę mógł budować od totalnego zera? - czyli samodzielnie stworzyć kadrę piłkarzy i sztab trenerski. Ciekawi mnie też sprawa stadionu i obiektów do treningu, jak to będzie wyglądało?

cyna Partyzant

0
25.10.2015 13:30    #7922
Ja z racji tego, że gram praktycznie tylko ligą polską odpalę sobie Pogoń Szczecin. Będę grał samymi Polakami (prócz Aki i Dvalishviliego) do czego zawszę dążę w FM'ie:

Zwoliński-Dvalishvili

Małecki-Akahoshi-Murawski-Przybecki

Lewandowski-Fojut-Czerwiński-Frączczak

Kudła

Ławka z reszty zawodników z kadry + 2-3 transfery.

// Edytowano 9 razy, ostatni raz 25.10.2015 o godz. 13:33

nocnytyper Partyzant

0
26.10.2015 08:56    #7923
Michalg średniak z ligi włoskiej będę namawial na Fiorentine. Klub z dobrym stadionem okolo 45 tys pojemności dobre zaplecze treningowe, można od razu ściągnąć trenerów o renomowanej marce i przynajmniej 4 gwiazdek. Kadra bardzo dobra jak na sredniaka bez problemu zawalczysz o miejsce 1-3 w 1 sezonie. Finanse w dobrej kondycji zero dlugow i kredytów. Proponuje zagrać na najnowszej latce od Bartka, jest tam wypożyczony Kuba i w trakcie sezonu można go za bezcen wykupić. Ja z Fiorentiny zrobiłem światowego giganta zarówno na podstawowej bazie danych jak i 15.3.0
Z Wloch można jeszcze polecić Milan i spróbować odbudować jego potęgę. Co prawda masa szrotu na poczatku do sprzedania typu pazzini essien muntari mexes i wiele innych, ale zabawa tym klubem przednia.

Adler89 Partyzant

0
27.10.2015 18:29    #7924
[quote="Adler89"]Ja mam troche inny problem. Zdecydowalem, ze w nowej odslonie FMa bede tworzyl wlasny klub i z niego sprobuje zrobic potege. Mam tylko jeden problem. Nie mam pojecia czy stworzyc go w Polsce czy w Niemczech. Bundesliga jest moja ulubiona liga, aczkolwiek fajnie wiadomo grac w rodzimej. Nie mam pojecia jak moge zdecydowac. O ile z wyborem klubu zawsze sobie radzilem tak tutaj nie wiem co brac pod uwage, bo wiadomo, ze to wybor innej masci :)[/quote]

tak zrobie.
Teraz tez sie zastanawiam nad swoja narodowoscia. Czy nie lepiej zrobic siebie jako Niemca, zeby tez wlasnie miec wieksze wyzwanie byc najlepszym niemieckim menadzerem, nagroda niemieckiego menadzera roku czy po prostu prowadzac niemiecki klub byc niemcem a jako druga narodowosc polak?
Co myslisz?

mb15juve Partyzant

0
27.10.2015 22:43    #7925
Ja obojetnie w jakiej lidze bym nie prowadzil klubu, zawsze biore obywatelstwo Polskie.
W nowym FMie zastanawiam sie nad klubem z najnizszej ligi albo Angielskiej albo Włoskiej, lub zaczne jako bezrobotny.
Myslalem takze nad prowadzeniem bloga z mojej kariery, ale mistrzem piora to ja nie jestem.

Fafus Partyzant

0
28.10.2015 16:27    #7926
Ja zapewne rozpocznę pierwszą karierę Barceloną, aby się zaznajomić z nowym FM'em, a później zamierzam zrobić jakąś poważniejszą, dłuższą karierę, nad klubem się jeszcze zastanowię - może podacie jakieś ciekawe propozycje? Z 2/3/4 ligi jakiegoś państwa typu Hiszpania / Anglia / Niemcy. W FM'ie 15 dość poważnie zająłem się Elche i Preston North End, teraz chciałbym coś słabszego, co proponujecie? :)

mb15juve Partyzant

0
28.10.2015 23:16    #7927
Ja juz znalazlem swoj klub- FC United of Manchester. Klub zalozony przez 2500 fanow Manchesteru United, ktorzy byli niezadowoleni z przejecia klubu przez Glazera. Lubie takie smaczki, postaram sie wprowadzic ich do Premier League :)

Zymon Partyzant

0
08.11.2015 12:26    #7928
Panowie znalazłem 2 kluby które mi odpowiadają i nie wiem który wybrać AS Saint-Etienne czy Toulouse ? FM2010 10.3 .Ktoś może o tch klubach coś powiedzieć ? Grał ktoś nimi ? Kogo polecacie. Chcialem dziś coś zacząć ale mam duży dylemat i liczę na waszą pomoc
był - będzie - jest zawsze IKS!

flexior Partyzant

0
14.11.2015 14:00    #7929
FM 2016, najnowsza aktualizacja
Wymagania:
- 4+ Liga Angielska
- a) Zespół który jest na tyle mocny, że spokojnie powinien dawać sobie radę w lidze o 2 klasy wyższej.
lub b) Zespół, który nie ma zadłużeń (ewentualnie jest łatwe do spłaty), duży budżet płacowy i transferowy w porównaniu do innych zespołów z ligi, lepsza szkółka i scouting w porównaniu do innych zespołów z ligi.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.11.2015 o godz. 14:01

michalwoj1201 Partyzant

0
16.11.2015 22:27    #7930
Jaki klub polecicie chcę zacząć grę nowym FM 2016: moje typy to:
1) Buraspor lub Kasimpa liga turecka
2) Dundee fc tak dokładnie FC nie United lub Aberdeen
Liczę na pomoc

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.