[quote="SuperZiemniak"]z tego co wiem to ma zakaz wstępu i logowania się jak już portal powstanie Bo Mahdi musi każdego użytkownika zaakceptować zanim będzie mógł wchodzić na swoje konto (czyli pewnie będzie wymóg podania pełnych personaliów, miejsca zamieszkania i potwierdzenia swojej tożsamości przez jakiś portal społecznościowy). No, ale to nie temat na takie dyskusje - tutaj się tylko narzeka na grę [/quote]
Jak powstanie tam portal to bedzie tam tylko elita- swieta Trojca (mahdi,Nasci i Aga) beda debatowac czy ktos jest warty dopuszczenia do zrodel Prawdy. Trzeba jasno to powiedziec.... w kwestii portalu czy RM mahdi ma g....do gadania. Te wszystkie obostrzenia to wymysly jego zony a on musi sie temu podporzadkowac bo to Aga rzadzi kasa w jego domu.
@robal, nigdzie sie nie przenioslem i nie przenosze. Funty z socjala mnie nie kreca.
Jak powstanie tam portal to bedzie tam tylko elita- swieta Trojca (mahdi,Nasci i Aga) beda debatowac czy ktos jest warty dopuszczenia do zrodel Prawdy. Trzeba jasno to powiedziec.... w kwestii portalu czy RM mahdi ma g....do gadania. Te wszystkie obostrzenia to wymysly jego zony a on musi sie temu podporzadkowac bo to Aga rzadzi kasa w jego domu.
@robal, nigdzie sie nie przenioslem i nie przenosze. Funty z socjala mnie nie kreca.
Najnowsze posty