[quote="Slayer666"]O Cie chuj, kolejny,który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ja nie mam nic do porażek.Wielokrotnie nawet po wpierdolu z Bastią czy Caen cieszyłem się z gry moich zawodników,wiedziałem,że to tylko wypadek przy pracy,na obecnym silniku nie widzę żadnego progresu,bez różnicy co zmeniam,gdzie kogo ustawiam[/quote]
Drogi Adminie,
Naprawdę nie masz problemu, że na forum twórczo i kwieciście udzielają się tacy dżentelmeni jak powyżej? Są przecież specjaliści, którzy pomagają w walce z niepohamowanym pragnieniem wydobywania z siebie bluzgów. Jest to jednostka chorobowa, która jest związana z różnymi kompleksami oraz frustracjami wynikającymi z życia realnego. Nie ma co się śmiać, ale nie jestem pewien czy kolega ze swoimi problemami nie zaśmieca tego forum. Może się mylę. Decyzja należy do Ciebie, Adminie.
Wracając do tego co istotne. Z serią jestem od czasu CMa i po latach rozczarowań muszę powiedzieć że w tym roku dają radę. Realizm na plus. Trzeba mądrze wprowadzić drużynę w sezon aby nie było mnóstwo kontuzji, trzeba zgrać drużynę aby dobrze realizowali założenia. Tak dobrze było ostatnio w 2012. Może w końcu obędzie się bez killer taktyk co spowoduje smuteczek u niektórych
Najnowsze posty