[quote="H3rus"]Może jakaś podpowiedź? Gra się na prawdę ciężko.
Postanowiłem sobie zacząć od 0.. (wiem, szło dograc jeszcze np 8 lige ale to już by był hardcore
) i moim FMowym 'marzeniem' był awans z tą drużyną do Premiership... no ale tak jak pisałem wcześniej- kompletnie nic nie idzie.... scouci nic nie mogą znaleźć, a ci gracze co ich mam to za dobrzy to nie są (choć wydaje mi się, że innych drużynach jest porównywalnie...)[/quote]
Po pierwsze bierz dużą bazę danych plus ja zawsze biore Europę Wschodnią oraz Argentynę i Chile(ale na angielska ze względu na przepisy odpada). Scout nic Ci nie da trzeba samemu szukać, a że masz maly zasięg scoutingu(sam wyszukujesz i zapraszasz na testy) jedziesz wtedy po niższych ligach Europy wschodniej i sciągasz chętnych
Np Polacy, Słoweńcy, Słowacy, Azerowie, Armianie z niższych lig chętnie przychodzą.
Po drugie klub patronacki ale nie z najwyższej półki tylko taki z kótrego jesteś pewien że ktoś wpadnie.
PS: na takim poziomie rozgrywki scouci to sa o kant d... Ja zawsze sam wyszukuje i sprawdzam graczy a scoutów pytam tylko o opinię.
Tu masz efekt 5 scoutów -bardzo dobrych. Do teraz nie wiem jak to ocenić. W najblizyszm okienku go kupie si sprawdze
http://postimg.org/image/as5zl3o2d/ // Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.11.2015 o godz. 15:50
Najnowsze posty