[quote="Konradbis"]Żal dupe ściska. Wygrywam u siebie mecz z Man City 5-1 by za kilka dni przegrać u siebie z 18 w tabeli Aston Villa 0-3. Powiedziec by sie chciało: ale to juz było w Fm-ie 2015 ale powróci w Fm-ie 2017. Ogromna nieskuteczność piłkarzy, tytanowi bramkarze, straszne wahania formy.[/quote]
Totalnie się nie zgadzam. Liga Angielska to liga w której każdy może wygrać z każdym więc nie ma co się dziwić z 5-1 i 0-3. Popatrz na Chelsea, Lecha, Partizana w tym sezonie.
Fm16 jest niezły, pomimo drobnych rzeczych jak np ekran finansowy, który wg mnie zjebali ale reszta im wyszła znakomicie. Od dawien dawna widzę, że moi zawodnicy w 100% robią co im nakazuję, skutecznośc strzelanych karnych spadła, zminimalizowano kontrgole oraz niepokonanych bramkarzy, podobnie się ma nieskutecznością która jest mniejsza, tak samo zmniejszono premie własnego boisko. Nie moge się więc zgodzić z krytyką, może masz złą taktykę, złych trenerów lub ich za mało i sa przetrenowani albo mają morale niskie bo u mnie wykonują 100% tego co mają.
Zarzut mogę mieć jedynie do poziomiu trudności bo wydaje mi się, że gra jest łatwiejsza.
Grałem Arsenalem, Jagiellonią, Zyliną, Milanem i teraz Rijeką i tylko Jagiellonią w pierwszy sezonie nie zdobyłem mistrzostwa,przegrałem o 1pkt.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.11.2015 o godz. 20:25
Najnowsze posty