[quote="LucasLFC"]Nie ukrywam, że nie śledziłem dyskusji, ale mam pytanie. Czy wy też tracicie tak dużo bramek? Ja grając Tottenhamem(podobną formacją od kilku części) z nastawieniem na kontrolowanie gry, utrzymywanie się przy piłce itd tracę od cholery bramek. Czasami mój bramkarz(Lloris) zachowuje się jak zwykły amator. Czasem potrafię mieć posiadanie piłki blisko 70%, oddać po 15-20 strzałów, a przeciwnik przy posiadaniu okolo 30% potrafi mi strzelić 3-4 bramki. Hokejowe wyniki z potęgami pokroju Norwich czy z Bournemouth, natomiast z Chelsea, Arsenalem itd jestem w stanie utrzymać czyste konto, a nawet wygrać np 3:0. Zmieniałem taktykę, polecenia, bo to co mnie irytowało widocznie to, że moi piłkarze przyklejali się do zawodników i jednym prostopadłym podaniem przeciwnik był w stanie zagrozić mojej bramce. Naprawdę to zniechęca do gry, bo nie uważam, żeby obrona z Kolodziejczakiem, Balantą, Verthongenem i Walkerem traciła po 30 kolejkach mniej więcej tyle bramek, co moja drużyna strzeliła(a strzeliłą dużo, bo mam najwięcej strzeloynch, a straconych jestem trzeci od końca w negatywnej klasyfikacji)[/quote]
Jak tracisz aż tak dużo to pewnie masz bardzo niezrównoważoną taktykę.
Jak tracisz aż tak dużo to pewnie masz bardzo niezrównoważoną taktykę.
Najnowsze posty